Afbeelding

Altech

Ervaar de unieke eigenschappen van een Altech speksteenkachel. Geniet van het prachtige vlammenspel en de langdurige warmte van het vuur.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Altech

Altech creëert en produceert al meer dan 35 jaar lichtgewicht speksteenkachels. Oerdegelijke topproducten van Nederlandse makelij. De kachels van Altech worden volledig uit speksteen opgebouwd in een gietijzeren frame. Uniek aan een speksteenkachel is dat de warmte van het prachtige vlammenspel wordt opgeslagen. Zo kunt u niet alleen genieten van de warmte terwijl u kijkt naar de dansende vlammen, maar ook als het vuur gedoofd is, voelt u de warmte nog uren. Dat betekent langdurige warmte met relatief kort stoken. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee. U maakt een zeer milieubewuste keuze met een speksteenkachel van Altech.

Nóg langer genieten

Atlech gebruikt een uniek rookgeleidingssysteem in alle speksteenkachels waarmee de warmte nog langer opgeslagen wordt. De rookgassen die worden afgestoten door het vuur, worden opgevangen en door rookgaskanalen geleid die meer dan 2 meter lang zijn bij het basismodel. Op deze manier krijgen de rookgassen meer tijd om hun warmte af te geven aan de speksteen kachel. Dat betekent nog lang genieten van een aangename warmte.

Een greep uit het assortiment van Altech

Altech Noblès Depot
Bekijk dit product
Compacte speksteenkachel voorzien van handig houtvak. 
Opgesteld in showroom
Altech Eclips
Bekijk dit product
Duurzaam genieten van een heerlijke warmte met de Eclips van Altech. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Altech Ecosy Depot
Bekijk dit product
Stookhout altijd bij de hand met de Altech Ecosy Depot.  
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM