Afbeelding

Barbas

Een Barbas houthaard is geen anoniem stuk staal, maar een persoonlijk meubelstuk om uw interieur te verrijken.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Barbas

Met Barbas bent u verzekerd van jarenlang stookplezier. Dat betekent genieten van het sfeervolle vlammenspel en aangename warmte. De Nederlandse fabrikant heeft een ijzersterke naam op het gebied van houthaarden. Met een kachel van Barbas haalt u kwaliteit in huis. De slogan is niet voor niets: Keep your fire for life! Bij Barbas staan de wensen van de klant voorop. Dat betekent klantgerichte productie en dus veel keuzevrijheid. Zo kunt u genieten van een schitterend vuur met een kachel die precies aansluit bij uw wensen en interieur.

Barbas past altijd

Weinig ruimte voor de plaatsing van een kachel, maar toch genieten van een sfeervol houtvuur? De houtkachels van Barbas kennen geringe afmetingen en zijn daarmee makkelijk plaatsbaar. Óók in kleinere ruimtes. Op zoek naar een haard ter vervanging van een open haard? Ook daarvoor is een houtkachel van Barbas zeer geschikt. Zo bent u verzekerd van veel sfeervolle momenten bij het vuur met een kwaliteitsproduct van Nederlandse makelij.

Een greep uit het assortiment van Barbas

Barbas Unilux-6 80
Bekijk dit product
Compacte inzethaard met schitterend vlammenspel.  
Brandend in de showroom
Barbas Unilux-6 67
Bekijk dit product
Compacte haard met sfeervol vuurbeeld.  
Vergelijkbaar product in de showroom
Barbas Unilux-6 55
Bekijk dit product
Compacte krachtpatser van Barbas met hoog rendement. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Barbas Unilux-6 75
Bekijk dit product
Geniet van een geweldig vlammenspel met de Unilux-6 75. 
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM