Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Barbas Houtkachels

Barbas

Barbas heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van kwalitatieve houtkachels. Het resultaat ziet u: een uitgebalanceerd assortiment van houtkachels en houthaarden, voor ieder wat wils! Duurzaam en verantwoorde houtstook zijn belangrijke pijlers voor Barbas en mede daarom geniet u jaren van een Barbas houtkachel

Barbas

Assortiment  houtkachels van Barbas

Het assortiment van Barbas is te verdelen in de vrijstaande houtkachels, inzethaarden en inbouwhaarden.

De 'Eco-serie' is de serie vrijstaande houtkachels van Barbas. Dit zijn verschillende houtkachels met een eigentijds design en van uitstekende kwaliteit. De verschillende uitvoeringen zorgen ervoor dat u een model kiest wat echt bij u en uw woning past! Naar wens kunt een Eco houtkachel van Barbas bekleden met stijlvol gietijzer of duurzaam speksteen. De Eco 100 is bijvoorbeeld een mooie houtkachel uit de ‘Eco-serie’ van Barbas.

Binnen de inzet/inbouwhaarden is de keuze enorm. Verschillende modellen met verschillende afmetingen zorgen ervoor dat er altijd een haard is die perfect geschikt is voor uw woning! De inzethaarden hebben een geringe inbouwdiepte en zijn in veel situaties te plaatsen. Naar wens kunt u de haard strak in laten bouwen of decoreren met een stijlvolle schouw. Bekijk de Barbas Cuatro-3 70 eens en bespreek de mogelijkheden in onze showroom!

Barbas houtkachels bij Harlekijn

In onze 1.500m² grote showroom in Beneden-Leeuwen staan houtkachels van Barbas (en vele andere merken) opgesteld. Laat u informeren door de adviseur en kom alles te weten over de Barbas houtkachel. Wie weet geniet u binnenkort van een aangenaam houtvuur in uw woonkamer!

Barbas Barbas