Afbeelding

Bellfires

Keep your fire on demand met een sfeervolle gashaard van Bellfires. Dat betekent genieten van vuur hoe en wanneer u dat wilt.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Bellfires

De Nederlandse fabrikant Bellfires gaat voor gemak, sfeer en comfort. Dat betekent met één druk op de knop genieten van een sfeervol vlammenspel. Bellfires is marktleider in gashaarden en ontwikkelt en produceert haarden sinds 1928. Daarmee heeft Bellfires veel ervaring opgedaan op het gebied van gashaarden. Belangrijk voor Bellfires is om te blijven innoveren en nieuwe technieken op de markt te brengen. De focus ligt hierbij op veiligheid en design. De haarden van Bellfires bieden de open haard sfeer met het gemakt van een gashaard. Het vuur is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. Dat is genieten van een schitterend vlammenspel in uw eigen droomhaard.

Premium Fire brander

Bellfires introduceert in haar nieuwste gashaarden de Premium Fire brander. Met deze brander wordt een vuur gecreëerd dat net zo mooi brandt als een echt houtvuur. Het vuur lijkt uit de stammen te komen doordat de drie branders in de houtstammen zelf zijn verwerkt. Dat betekent genieten van een schitterend vlammenspel, maar met de gemakken van een gashaard.

De voordelen van Premium Fire:

  • Drie branders in de stammen verwerkt
  • Vuurbeleving krijgt een extra dimensie
  • Sfeerverlichting zorgt voor gloei-effect
  • Driedimensionaal vuurbeeld
  • Lichtsterkte is regelbaar

Een greep uit het assortiment van Bellfires

Bellfires View Bell Topsham 3
Bekijk dit product
Stijvolle gashaard van Bellfires met 3-zijdig zicht op de vlammen. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Bellfires Unica-2 70
Bekijk dit product
Deze sfeervolle inzethaard is ideaal om een open haard te vervangen.
Brandend in de showroom
Bellfires Classic Bell Medium 3
Bekijk dit product
Creëer de charme van een open haard met deze gashaard van Bellfires.  
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM