Onze showroom heeft haar deuren weer op afspraak geopend, dat betekent dat u weer een bezoek kunt brengen aan onze sfeervolle showroom. Bent u op zoek naar een haard of kachel? Maak dan voor een eerste kennismaking en een inventarisatie van uw wensen gebruik van online advies! Deze live verbinding met onze showroom kan daarna worden opgevolgd door bezoek aan de showroom, waar we alles nog eens rustig kunnen doornemen en de punt op de i kunnen zetten.

Videobellen met onze verkoopadviseur in de showroom 

Via een live verbinding geven we u graag passend advies op maat. Plan met ons een afspraak en ga online het gesprek aan met de verkoopadviseur in de showroom. Vertel hem uw wensen en voorkeuren en hij vertelt u meer over de mogelijkheden die aansluiten bij uw persoonlijke situatie. 

Foto's, afmetingen en live beelden via de camera

Handig is om van tevoren al na te denken over uw persoonlijke voorkeuren. Deze kunt u aan de adviseur laten zien. Ook is het mogelijk om via de live verbinding de ruimte te laten zien aan onze adviseur. Bent u een liefhebber van houtvuur en past een houtkachel het beste bij uw interieur? Heeft u een oude open gestookte haard en wil u deze vervangen? Voor renovatieprojecten hebben wij verschillende inzethaarden. Er is vrijwel altijd een passend model te vinden voor uw situatie. Liever luxe? Ga dan voor een gashaard of elektrische haard. Met 1 druk op de knop ontstaat een sfeervol vuurzicht waar u heerlijk bij kunt wegdromen. 

Online advies bij Harlekijn

Samen sterk tegen Corona

We vinden het erg fijn dat onze showroom weer op afspraak geopend is, we doen er tegelijk alles aan om alle klanten op gepaste wijze van dienst te zijn. Het ligt een beetje aan de complexiteit en grootte van het project hoeveel wij op afstand voor u kunnen betekenen, dus dat showroombezoek is in de meeste gevallen gewoon nodig.   

Maak een afspraak voor online advies, gevolgd door een showroombezoek

Wilt u gebruik maken van onze adviesmogelijkheden? Neem telefonisch contact op via 0487 594 860 of via het FORMULIER op onze website. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden. Geef duidelijk uw voorkeuren aan, wij denken graag met u mee en zoeken naar een passende oplossing zodat u de zoektocht naar uw droomhaard gewoon door kan gaan in deze ongewone tijden. Wij hopen u binnenkort online te begroeten.  

Alvast meer lezen?