Altech staat bekend om zijn unieke speksteenkachels. Kachels waarmee u langer kunt genieten van de warmte van het vuur. Speksteen houdt de warmte namelijk langer vast en stoot die geleidelijk weer af. En nu komt Altech met een pelletkachel die voorzien is van speksteen! Dat betekent duurzaam genieten van een heerlijke warmte.

Stoere gietijzeren pelletkachel van Altech met speksteen

De Altech Torus pelletkachel is een schitterende, stoere, vrijstaande kachel. De kachels van Altech worden volledig uit speksteen opgebouwd in een gietijzeren frame. De warmte van het prachtige vlammenspel wordt opgeslagen. Ook als het vuur gedoofd is, voelt u de warmte van de Altech speksteenkachel nog uren. Zo kunt u langdurig genieten van warmte door relatief kort te stoken. 

Altech Torus frontmodel of 3-zijdig? 

Welke variant is het meest geschikt voor uw woning? Het frontmodel of de 3-zijdige variant? De Altech Torus 3-zijdig staat brandend opgesteld in onze showroom van 1500m2. Ervaar zelf de warmte van het vuur en geniet van het sfeervolle vlammenspel! 

Welke pellet is geschikt voor de pelletkachel? 

Een pellet is een korrel die bestaat uit samengeperst restmateriaal. Pellets vallen dan ook onder de zogenaamde hernieuwbare energiebronnen. Wanneer u pellets koopt, zijn deze vaak voorzien van keurmerken, namelijk EN-Plus, A1 en DIN-Plus. Goede pellets beschikken over minimaal 2 van deze 3 keurmerken. Daarnaast moeten de pellets gemaakt zijn van 100% naaldhout (licht van kleur). Pellets zonder keurmerk kunnen schade aanrichten aan uw kachel. Pellets met een keurmerk voldoen aan minimale eisen, waardoor de samenstelling grotendeels gelijk is.

Ontdek deze bijzondere kachel in de showroom

Bent u gecharmeerd door deze schitterende pelletkachel? Bezoek onze showroom en laat u informeren door onze adviseurs. Zij kunnen u precies vertellen welke kachel geschikt is voor uw woning. Is dat een houtkachel, gaskachel of inderdaad een pelletkachel? Onze adviseur vertelt u precies waar u op moet letten bij de aankoop van een haard of kachel. Zo weet u zeker dat u geen verkeerde keuze maakt en lang kunt genieten van de warmte en sfeer van vuur. U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Beneden-Leeuwen! 

Meer lezen?