Is kiezen voor een haard op aardgas nog wel verstandig? Over een aantal jaren worden toch alle woningen gasloos? Deze vragen horen we met enige regelmaat van klanten. In dit blogbericht leggen we graag uit waarom kiezen voor een gashaard nog steeds een goede keuze is. 

Eenvoudig en snel genieten met een gashaard

Met 1 druk op de knop het vuur eenvoudig tot leven roepen. Dat kan met een gashaard! Door gebruik van innovatieve technieken wordt het vlammenspel van een houtvuur bijna geëvenaard. Groot voordeel is dat u geen stookhout nodig heeft en zelf geen vuurtje hoeft te stoken. Het is pure luxe dat u eenvoudig en snel kunt genieten van de warmte en sfeer vuur. Vuur voor nu én de toekomst! 

Gasloze woning met gashaard? 

Wordt uw woning gasloos? Laat uw kachel door onze monteurs ombouwen tot een kachel op (bio)propaangas. Zo blijft de keuze voor een gaskachel een goede, verantwoorde keuze! Met alle onzekerheden die bestaan omtrent de toekomst van aardgas, is het zeker niet een onverstandige keuze om nu nog te kiezen voor een gashaard. Wordt uw woning gasloos? Geen probleem! De moderne gashaarden en gaskachels in ons assortiment, kunnen omgebouwd worden naar (bio)propaan. Vaak is het een kwestie van enkele inspuiters of beluchtingsplaatjes wijzigen en soms het wisselen van de brander. Onze opgeleide monteurs kunnen dat!

Gashaarden op propaan in ons assortiment

Vrijwel alle gashaarden in ons uitgebreide assortiment kunnen ook op propaan uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld de Dru Maestro 75XTU staat bij ons in de showroom en brandt op propaan. De DRU Maestro 75 XTU is een schitterende haard waarbij u van meerdere kanten kunt genieten van een zeer sfeervol vlammenspel. Deze luxe inbouwhaard is ideaal om te gebruiken als roomdivider. Liever een vrijstaande gashaard? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Dru Passo Eco Wave

Unieke vrijstaande gaskachel op propaan

De nieuwe, duurzame gashaarden van Dru bieden innovaties op het gebied van energiebesparing. Haarden en kachels gebruiken energie om warmte te maken. Hoe efficiënter de haard, des te lager het energieverbruik. De Dru Passo Eco Wave heeft energielabel A. De haard combineert uitstraling, sfeer en functie optimaal  met energiezuinigheid. Een kachel die niet alleen een aanwinst is voor uw woning, maar ook voor uw portemonnee. 

Meer weten over gashaard op propaan

Wilt u meer weten over gashaarden op propaan? Onze verkoopadviseur kan u alles hierover vertellen. Ook kunt u onderstaande blogberichten op onze website vast lezen.