Bent u zich aan het oriënteren wat betreft de aankoop van een haard of kachel? Vraag dan het gratis Moment Magazine van Harlekijn haarden en kachels aan! 

 Wilt u weten wat wij tijdens de zoektocht naar een haard of kachel voor u kunnen betekenen? In ons Moment Magazine komen verschillende onderdelen aan bod, zodat u een beter beeld krijgt waar u op moet letten bij de aankoop van een haard of kachel. 

  • De zoektocht naar uw droomhaard - Van oriëntatie tot realisatie, in 6 duidelijke stappen begeleidt Harlekijn u in uw zoektocht naar de perfecte haard. De 6 stappen laten een duidelijke route zien en wij zorgen voor een goede communicatie. We laten niets aan het toeval over en houden u tijdens het werkproces goed op de hoogte.   
  • Diverse klantverhalen - Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. Niet alleen over de haard of kachel, maar ook over de service die wij lenen. In de klantverhalen vertellen onze klanten zelf hoe zij het contact met Harlekijn en de uitvoer van het project ervaren hebben. 
  • De Zwitserse Methode - Denkt u na over de aanschaf van een houtkachel? Dan is het belangrijk om de juiste manier van stoken te hanteren. Met de Zwitserse methode ontstaat een optimale verbranding en stookt u zonder rook. In ons magazine leggen wij deze methode uit. Maar u kunt ook deelnemen aan onze stookavond waar u via een presentatie uitleg krijgt en het geleerde in onze showroom in de praktijk mag brengen. 
  • Interieuradvies - De plaatsing van een haard of kachel is van invloed op de rest van uw interieur. Hoe kunt u uw haard het beste laten integreren in uw kamer en toch rust en eenheid creëren? 

Natuurlijk kunt u deze onderwerpen ook terugvinden op onze site. Maar misschien vindt u het prettiger om een magazine te hebben waar u altijd en overal in kunt kijken. Vraag ons Moment Magazine aan en laat u inspireren! Heeft u vragen na het lezen van het magazine? Breng dan een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen. Onze adviseur staat voor u klaar om u van meer informatie te voorzien.