Wilt u graag een haard of kachel in uw woning, maar heeft u geen idee waar u deze moet plaatsen? Maak dan gebruik van gratis interieuradvies in onze showroom. Binnenhuisarchitect Henriëtte de Jong helpt u graag.

Maak gebruik van professioneel interieuradvies 

Henriëtte de Jong van INIZIO Binnenhuisarchitectuur komt op verschillende zaterdagen naar onze showroom om klanten te voorzien van professioneel advies. We werken al jaren met haar samen en kennen Henriëtte als een enthousiaste dame met passie voor haar vak. Haar enthousiaste werkwijze sluit perfect aan bij de onze, vandaar dat we de prettige samenwerking ook dit stookseizoen weer aangaan. Vraagt u zich af hoe u een gashaard of houtkachel kan laten integreren in uw woning? Maak een afspraak en ga het gesprek aan met Henriëtte!

Stel uw vragen aan binnenhuisarchitect Henriëtte de Jong

Bezoek onze showroom en vraag advies aan binnenhuisarchitect Henriëtte de Jong! Henriëtte is op de volgende zaterdagen aanwezig: 

  • Helaas is vanwege de afspraakmogelijkheden door COVID voorlopig geen interieuradvies mogelijk. Wij houden u op deze pagina op de hoogte.

"Een haard moet een eenheid vormen met de rest"

“Een haard of kachel moet een eenheid vormen met de rest van het interieur. Dan geniet je er het meeste van,” weet Henriëtte de Jong van INIZIO Binnenhuisarchitectuur. “Ik wil klanten helpen om anders naar hun interieur te kijken. Ik wil hen laten denken in mogelijkheden en oplossingen in plaats van naar beperkingen en onmogelijkheden. Als binnenhuisarchitect kijk ik met een frisse blik naar een situatie. Door mijn ruime ervaring in effectief ruimtegebruik, zie ik al snel allerlei mogelijkheden waar mensen misschien zelf nog niet aan gedacht hebben. Aan de hand van een plattegrond en foto's van de ruimte, kan ik al snel stijlvolle mogelijkheden aangeven binnen een ruimte.”

"Een haard is een echte sfeermaker in huis"

Henriëtte vindt het heel belangrijk om van ieder huis een thuis te maken. “Thuis is een plek waar je veel bent. Je moet je er prettig voelen en het interieur moet rust geven en praktisch zijn. De toevoeging van een haard is bij een interieurverandering van grote waarde. Een haard is een echte sfeermaker, een object waarvan ik graag gebruik maak in mijn ontwerpen.” Twijfelt u over de plaats van een haard of kachel? Bezoek onze showroom voor een professioneel advies.

Maak een afspraak via onderstaand formulier

Wilt u verzekerd zijn van een afspraak? Geef uw voorkeur op via onderstaand formulier en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging. Heeft u een afspraak gemaakt? Vergeet dan niet om foto’s en eventueel tekeningen mee te nemen van de huidige situatie. Onze adviseurs én binnenhuisarchitect Henriëtte de Jong van INIZIO Binnenhuisarchitectuur uit Nijmegen hopen u binnenkort te verwelkomen!

Maak hier uw afspraak voor professioneel interieuradvies. Geef uw voorkeur op en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging. 

 

* Deze velden moeten ingevuld zijn voor een juiste verwerking van het formulier.