Alle klanten zijn verschillend. De één weet precies wat hij/zij wil en die plannen wijzigen niet meer. Een ander weet ongeveer wat hij/zij wil en heeft alleen nog bevestiging nodig. Maar ook krijgen we bezoekers die alleen weten dat ze een haard of kachel willen en verder niet weten hoe of wat. Wat voor klant u ook bent, u bent van harte welkom!

Wat is de beste plek voor een haard of kachel?

Onze verkoopadviseurs zijn meer dan een verkopers alleen. Zij denken graag met u mee en presenteren verschillende oplossingen op maat die passen bij uw situatie. Wanneer u nog niet helemaal duidelijk heeft waar u de haard wil, is het handig om tekeningen en/of foto’s van de huidige situatie mee te nemen. Onze adviseur kan u vertellen wat de beste plek is voor een haard of kachel. Samen met u maakt onze adviseur een ronde door de showroom en wijst u verschillende opstellingen aan die zouden passen bij uw woning en interieur. Een rondleiding door onze showroom maakt vaak al duidelijk wat voor opstelling uw voorkeur heeft en welke absoluut niet.

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Harlekijn? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Bezoek onze showroom en doe inspiratie op

Een haard of kachel moet u zelf zien en ervaren. Dat is vaak ook zo bij onze modellen haarden en kachels. Een haard is een ingebouwd vuur en bij een kachel gaat het om een vrijstaand model. Wanneer u de verschillende soorten vuur in onze showroom ervaart, ontstaat vrijwel meteen een voorkeur. Een houtkachel heeft namelijk een heel ander vuurzicht dan een gashaard of elektrische haard. Zoveel mensen, zoveel smaken! Doe inspiratie op in onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Beneden-Leeuwen en laat u informeren door onze kundige adviseurs.

Maak hier een afspraak

Cinewall met haard in uw woonkamer

Een voorbeeld van een populaire opstelling is de cinewall met haard. Wilt u graag genieten van een sfeervol vuur en tegelijkertijd uw favoriete televisieprogramma volgen? Kies dan voor een cinewall met haard. In deze opstelling wordt een ruimte vrij gehouden voor uw televisie. Door middel van speakers in de wand, kunt u genieten van geweldig geluid. Uw eigen thuisbioscoop!

Klik hier voor tv meubel met sfeerhaard

Is een cinewall met haard de juiste opstelling voor u?

Doorkijkhaard als scheiding in een grote ruimte

Heeft u een grote ruimte en bent u op zoek naar intimiteit en sfeer? Maak een sfeervolle scheiding in de ruimte door een tunnelhaard te plaatsen als roomdivider. Van meerdere kanten geniet u van hetzelfde vuur. En door deze als roomdivider te plaatsen, ontstaan er kleinere ruimtes waarbij knusheid en gezelligheid als vanzelf komen.

Klik hier voor roomdivider met haard

Inbouwhaard in een kast op maat

Bent u naast een haard of kachel ook dringend op zoek naar meer opbergruimte? Misschien is dan een inbouwhaard met op maat gemaakte kast wat u zoekt! Wanneer u een inbouwhaard laat integreren in een kast op maat, ontstaat er rust omdat het één geheel wordt. Laat nisjes inbouwen voor accessoires zoals fotolijstjes en beeldjes, voor uw boeken of om haardhout op te bergen. Door te kiezen voor kasten met deurtjes, kunt u netjes uw spullen opbergen.

Klik hier voor op maat gemaakte kasten

Inbouwhaard met kast op maat

Onze adviseurs staan voor u klaar

Misschien bent u na het lezen van dit blogbericht wel een stapje verder in uw zoektocht naar de perfecte haard. Of weet u nog steeds niet wat u wil? Schroom niet om contact met ons op te nemen! U bent van harte welkom in onze 1.500m² showroom om inspiratie op te doen. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Zo weet u zeker dat u jaren kunt genieten van een heerlijke warmte en sfeervol vuurzicht in uw woning.

Bekijk onze haarden en kachels Klik hier voor de showroompagina