Jan en Evy van der Slot zijn erg blij met hun DRU Metro 100xt/3. "Harlekijn heeft werkelijk vakwerk geleverd. We zijn erg blij met de haard!" Het volledige project is gerealiseerd door Harlekijn haarden en kachels, de haard inclusief de afwerking van het plateau en de televisienis. Samen met de adviseur hebben Jan en Evy het maatwerkproject kunnen samenstellen. 

"Wij hadden al enige tijd de wens om een haard te plaatsen, alleen waren we er nog niet uit in welke vorm in het huis. Deze winter zijn we er echt werk van gaan maken en hebben een afspraak gemaakt met een interieur stylist. De styliste adviseerde ons om een haard plus meubel te nemen over de gehele wand waardoor het echt een geheel wordt in onze huiskamer." Het advies van de interieurstylist heeft Jan en Evy de ogen geopend en mogelijkheden laten zien die zij niet voor mogelijk zagen. Wilt u ook graag professioneel advies van een interieurstylist? Binnenhuisarchitect Henriëtte de Jong komt tijdens het stookseizoen verschillende zaterdagen langs om klanten van advies te voorzien. 

"Wij zijn erg blij met de haard. De medewerkers van Harlekijn hebben werkelijk vakwerk geleverd!" Op de lange zijde van het meubel willen Jan en Evy nog een zitje creëren voor de kinderen. "Extra gezellig zo bij de haard."

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij u thuis? Neem contact met ons op en bezoek onze showroom