Wat is het fijn dat er na een werkweek een weekend komt. Tijd voor familie, vrienden en ontspanning. Wat dacht u van een bezoek aan onze sfeervolle showroom? Op zondag 24 februari bent u weer van harte welkom. In onze stijlvolle showroom kunt u uren lopen tussen de houtkachels en gashaarden en de ultieme sfeer van warmte en vuur zelf ervaren.

Complete metamorfose voor uw woning

U kunt bij ons terecht voor een complete metamorfose! Naast haarden en kachels hebben wij bijvoorbeeld ook kasten op maat om het plaatje compleet te maken. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u geheel in uw eigen tempo ons uitgebreide assortiment ontdekken. 

Geniet van een authentiek houtvuur

Bent u liefhebber van een authentiek houtvuur? Wilt u op een duurzame, verantwoorde manier genieten van een houtgestookt vuur? Dan zijn onze houtgestookte modellen vooral interessant voor u. Harlekijn haarden en kachels heeft een groot aantal houtgestookte toestellen in de showroom. Zo is er altijd een model te vinden dat past bij uw wensen en interieur. U kunt bijvoobeeld kiezen uit een:

Eenvoudig en snel genieten van warmte en sfeer

Wilt u liever eenvoudig en snel genieten van een levendig vlammenspel, waarbij u zelf het vuurbeeld kunt bepalen? Dan kunt u beter onze collectie gashaarden bekijken. Met één druk op de knop komt het vuur tot leven en wordt de warmte verspreidt. De gashaarden bij Harlekijn zijn voorzien van de nieuwste technieken, zodat u optimaal kunt genieten van een sfeervol vuur. Ontdek zelf de voordelen van een gashaard in onze showroom! 

Ontdek het uitgebreide assortiment van Harlekijn

Stopt het daar? Nee! Naast houtkachels en gashaarden hebben wij ook:

Bezoek onze sfeervolle showroom, ook op zondag

Wilt u inspiratie opdoen, of heeft u al modellen op het oog? Wilt u meer weten over verantwoord stookgedrag? Breng een bezoek aan onze showroom. Wij kijken uit naar uw komst!