Uniek en overtuigend, solide handwerkkunst, moderne en milieuvriendelijke productie. Vuur is de passie van Rika en dat is te zien! En nu is het extra aantrekkelijk om een pelletkachel van Rika aan te schaffen. U profiteert namelijk van 50% korting op verschillende innovaties. 

Rika pelletkachel met oog voor design

Een pelletkachel met oog voor design? Ontdek het assortiment pelletkachels van Rika. Kwaliteitskachels uit Oostenrijk, die niet alleen warmte bieden maar ook qua uitstraling een stijlvolle toevoeging is voor uw woning. In onze uitgebreide showroom vindt u diverse modellen van Rika, zoals de Rika Domo, de Rika Livo en de Rika Paro

Profiteer van 50% korting bij Rika

De pelletkachels van Rika zijn voorzien van de nieuwste technieken, zodat u eenvoudig en onbezorgd kunt genieten van de warmte en sfeer van vuur. Koopt u een Rika pelletkachel voor 18 november 2018? Dan krijgt u 50% korting op de volgende innovaties:

  • Rika Firenet Wifimodule
  • GSM sturing
  • Rika ruimtevoeler
  • Digitale stroomop thermostaat

Eenvoudige bediening met Firenet of GSM sturing

Is het niet een heerlijk idee om thuis te komen in een warm huis? Wanneer de regen tegen de ramen slaat, de wind hard waait en u de laatste dossiers wegwerkt op kantoor, kunt u eenvoudig en snel via de Firnet Wifimodule of GSM sturing uw pelletkachel vast aanzetten. Zodra u thuis bent en de deur opent, wacht u een warm welkom van uw Rika pelletkachel. Geweldig toch?

Vrijblijvende pelletkachel demonstratie in de showroom

Klinkt dit allemaal erg mooi, maar wilt u eerst meer weten over pelletkachels? Bezoek onze vrijblijvende pelletkachel demonstratie. Onze adviseur legt u de werking van een pelletkachel uit en vertelt u over de voordelen van stoken met pellets