Een houtkachel van Contura zorgt voor warmte en gezelligheid in huis. Een schitterend vuur, waar u heerlijk bij weg kunt dromen. Wilt u ook genieten van een Contura? Profiteer dan nu van 70% korting op accessoires bij aankoop van een Contura uit de 500, 600 en 800 Style serie. 

Prachtige houtkachel met glazen deur

Contura maakt kachels waarbij design en gebruiksgemak voorop staan. Tot in het kleinste detail levert Contura kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de Contura 610 Style Glass. Deze schitterende houtkachel is voorzien van een glazen deur. Dit geeft de kachel een unieke uitstraling en een schitterend zicht op het vlammenspel. De 610 Style Glass is het kleinste model uit de 600-serie van Contura. Er zijn verschillende accessoires waar u uit kunt kiezen, om zo de haard te creëren die het beste aansluit bij uw wensen. Wilt u misschien een een draaiplateau, of een vloerplaat waarmee u de kachel volledig kunt draaien en zo zelf kiest aan welke kant het vuur brandt? Of kiest u liever voor de ventilator? Onze adviseur in de showroom vertelt u graag meer over wat er allemaal mogelijk is.

Contura 610 Style Glass kopen?

Houtkachel Contura 556 Style in onze showroom

De Contura 556 Style vindt u bij ons brandend in de showroom. Ook bij deze kachel krijgt u 70% korting op accessoires. Het ontwerp kenmerkt zich door de grote zijruiten die maken dat u optimaal kunt genieten van het prachtige vlammenspel. De Contura 556 Style staat dan ook garant voor optimaal genieten. De Contura 556 is leverbaar met een draaiplateau, zodat u vanuit diverse hoeken het sfeervolle vuur ziet. De kachel is eenvoudig aan te steken en binnen een paar minuten kunt u genieten van een schitterend vlammenspel en een heerlijke warmte en een sfeervol vuur. 

Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie

Profiteer tot 31 december 2023 van 70% korting op accessoires bij aankoop van een Contura uit de 500, 600 en 800 serie. In onze veelzijdige showroom van maar liefst 1500 m2 laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Wilt u het Contura vuur zelf ervaren? Ook dat kan in onze showroom! Kiest u voor een Contura houtkachel met 70% korting op accessoires? Dan kunt u dit stookseizoen nog heerlijk genieten van een schitterende Contura houtkachel in uw woning. 

Bekijk Contura Klik hier voor de showroompagina