Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Deze pagina actualiseren wij regelmatig. Heeft u vragen over de maatregelen die wij nemen? Lees de blog of neem contact op. 

Wij hanteren de volgende Covid richtlijnen:

  • Vanaf zaterdag 6 november vragen wij u in de showroom een mondkapje te dragen. Wanneer u bij de adviseur aan tafel zit, mag het mondkapje af. 
  • Wij geven geen handdruk gedurende deze periode.
  • Wij zullen thuis blijven bij een verkoudheid/griep van onszelf of iemand binnen ons huishouden, en wij verwachten dat ook van onze klanten.
  • Moeten we toch hoesten of niesen, dan doen wij dat in de binnenkant van onze elleboog.
  • Wij gebruiken papieren handdoeken- en tissues.
  • Op diverse punten in onze showrooms staat desinfecterende zeep; wij adviseren u om geregeld uw handen te wassen.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus

Vanzelfsprekend houden wij alle ontwikkelingen rondom de uitbraak van het Coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat voorop. Om die reden hebben we alle trainingen en instructies, waaronder ook de stookavonden voor onze klanten, voorlopig opgeschort.

U bent van harte welkom in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Beneden-Leeuwen om inspiratie op te doen. Wij adviseren u om een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat onze adviseur voldoende tijd heeft voor u en uw vragen. UIteraard bent u ook welkom zonder afspraak voor een vrijblijvend showroombezoek en een kop koffie of thee. In dat geval rekenen wij op uw begrip als het even druk is. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Bel met 0487 594 860 of mailen naar info@harlekijnkachels.nl. 

Openingstijden:

Maandag    11:00 - 17:30 uur
Dinsdag      09:00 - 17:30 uur
Woensdag   09:00 - 17:30 uur 
Donderdag  09:00 - 17:30 uur
Vrijdag       09:00 - 17:30 uur 
Zaterdag    09:30 - 16:30 uur
Zondag      Gesloten