Wat een schoonheid! De Faber E Matrix 800/650 is een nieuwe serie elektrische haarden die gezien mag worden! Vuur voor iedereen, op elke plek.

Het begint al bij het betoverende vuur van dit nieuwe model van Faber. Een verbluffend vuur dat wordt gecreëerd door waternevel en elektriciteit. Dat maakt deze haard geschikt voor iedereen op elke plek! Een heuse sfeermaker die zorgt voor gezelligheid en intimiteit.

Ultieme sfeer

De Faber e Matrix is een elektrische haard die zorgt voor de ultieme sfeer van een haardvuur. Die sfeer is van alle tijden en nu ook van alle plaatsen. Heeft u een goed geïsoleerde woning en daardoor minder behoefte aan extra warmte maar wel aan sfeer? Is uw woning niet geschikt voor een gashaard omdat er bijvoorbeeld geen aansluiting op het gasnet is gerealiseerd? Ontdek dan de mogelijkheden van de Faber e Matrix! Deze nieuwe serie is beschikbaar in drie modellen, namelijk een fronthaard, een 2-zijdige en 3-zijdige haard

Magisch vuur

Laat u verleiden door het magische vuur van Faber. Binnenkort verkrijgbaar bij Harlekijn haarden en kachels in Beneden-Leeuwen. Houd onze website en facebookpagina in de gaten om precies te weten wanneer deze betoverende haard bij ons beschikbaar is. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over de Faber e Matrix of andere elektrische haarden in ons veelzijdige en uitgebreide assortiment.