Bent u op zoek naar een pelletkachel met een rustig en sfeervol vuur? Een duurzame keuze, maar waarbij u niet inlevert op het vlambeeld? Dan is de Nordic Fire Ilvar 7 misschien wel de perfecte kachel voor u! 

De Ilvar 7 van fabrikant Nordic Fire is een gietijzeren pelletkachel die voorzien is van diverse innovaties. Dank zij de uitgebreide touch afstandsbediening en standaard Wifi is de kachel heel eenvoudig te regelen. Ook de ventilator is in verschillende standen te zetten en kan ook worden uitgeschakeld. Hierdoor bent u verzekerd van een fluisterstille pelletkachel waarmee u ongestoord kunt genieten van de warmte en sfeer van vuur. 

De voordelen van de pelletkachel Ilvar7

Wat zijn nou precies de grootste voordelen van de pelletkachel Ilvar7 van Nordic Fire? Dat hebben we even netjes voor u op een rijtje gezet:

  • Niet hoorbare vijzelmotor
  • Gepatenteerde vol-automatische reiniging
  • Auto Pilot Systeem

De niet-hoorbare vijzelmotor draait continu met een lage snelheid. Het opstarten en stoppen van de vijzelmotor is daardoor niet meer nodig en dat voorkomt een hoop 'herrie'. De vol-automatische reiniging zorgt ervoor dat de rest-assen automatisch worden afgevoerd in de aslade. Daardoor is de kans op verstopping nihil en hoeft u niet wekelijks de aslade te reinigen. Dank zij het Auto Pilot System kunt u de ruimte langer verwarmen met dezelfde hoeveelheid pellets. Dat betekent extra duurzaam genieten!

Nordic Fire pelletkachels in de showroom 

Wilt u meer weten over de Nordic Fire pelletkachels in ons assortiment? Vindt u de Ilvar 7 net iets te klein? Kies dan voor de Ilvar 9. Breng een bezoek aan onze showroom! Diverse modellen hebben wij opgesteld staan. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen.