Bent u uw huis aan het verbouwen en wilt u ook ruimte creëren voor een haard of kachel? Misschien is een inzet-of inbouwhaard een interessante optie voor u. Een inzet-of inbouwhaard is bijvoorbeeld uitermate geschikt ter vervanging van een open haard. Maar er is nog veel meer mogelijk!

Inbouw

Bent u op zoek naar een moderne haard, waarbij u onbelemmerd kunt genieten van een schitterend vuurbeeld? Een inbouwhaard kan  strak ingebouwd worden in een muur. Deze muur kunt u naar uw eigen smaak bewerken en (laten) schilderen. Zo creëert u precies de uitstraling die u wenst voor uw woning. Houdt u meer van klassiek? Ook dan is een inbouwhaard zeer geschikt. Deze kan namelijk ook geplaatst worden in een schouw. Heeft u al een schouw, maar wilt u de open haard vervangen? Ook dan kan een inbouwhaard de juiste oplossing zijn.

Inzet

Een inzethaard wordt ook vaak gebruikt ter vervanging van een open haard. De haard kan vaak eenvoudig geplaatst worden, zonder dat er (veel) breekwerk nodig is. Inzethaarden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is er altijd wel een passende haard te vinden voor uw situatie.

Als u gekozen heeft voor een inzet-of inbouwhaard, dan heeft u nog de keuze uit houtgestookt of op gas. Wilt u genieten van een knapperend sfeervol vuur, dan kiest u voor een haard op hout gestookt. Vindt u gemak het belangrijkste? Dan kunt u het beste gaan voor een gashaard. Met één druk op de knop kunt u genieten van een aangename warmte en schitterend vlammenspel. Wat u ook kiest, u kunt ervan verzekerd zijn dat u optimaal kunt genieten van warmte en vuur met een haard van Harlekijn.