Bent u op zoek naar een bijzondere houtkachel? Een model dat opvalt, net een beetje anders maar met schitterend vuurzicht? Ontdek dan de tweezijdige Dik Geurts Corner Slim Line houtkachel! Laat u verleiden door het geweldige vuurzicht van deze haard. 

Innovatieve houtkachel van Dik Geurts

Innovatieve houtkachels, daar staat Dik Geurts bekend om. Moderne houtkachels die voldoen aan de EcoDesign richtlijn omdat ze voorzien zijn van de nieuwste technieken. Bent u een liefhebber van echt houtvuur? Dan zit u goed bij Dik Geurts! De Instyle Corner Slim Line is daar een uitstekend voorbeeld van. 

Ervaar zelf het vuur van de Corner Slim Line houthaard

In onze 1500m2 showroom in Beneden-Leeuwen staat deze tweezijdige houthaard brandend opgesteld. Groot voordeel daaraan is dat u niet alleen naar een plaatje hoeft te kijken, maar dat u zelf het vuur kunt ervaren! Een onbelemmerd vuurzicht, want het glas in de hoek is tegen elkaar geplaatst! Zo ontstaat een doorlopen glasraam waardoor u optimaal kunt genieten van een adembenemend vuurzicht. 

Dik Geurts Corner Slim Line

Hoog rendement en schone verbranding

De Dik Geurts Corner Slim Line  heeft een rendement van 75% en zorgt voor een zo schoon mogelijke verbranding. Ook dit model voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen. Deze houtkachel hoort bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek!

Stooktraining cadeau bij een houtkachel

Belangrijk is dat u op de juiste manier stookt, namelijk via de Zwitserse methode. Is hout stoken (nog) abracadabra voor u? Geen probleem! Bij aankoop van een houtkachel bij Harlekijn haarden en kachels krijgt u een stooktraining cadeau! Wij leren onze klanten stoken, zodat u verzekerd bent van een goed vuur waar u nog meer van kunt genieten. 

Dik Geurts houtkachel

Onze verkoopadviseurs helpen u graag

De Dik Geurts Corner Slime Line staat brandend opgesteld in onze showroom, zodat u deze tophaard zelf van dichtbij kunt bewonderen. Heeft u vragen over deze schitterende houthaard? Of twijfelt u nog welk model het beste bij u past? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar! Zij hebben antwoorden op uw vragen en helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomhaard. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment in de showroom

Naast houtkachels hebben wij ook gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en bio-ethanol haarden in ons assortiment. Elke brandstof heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Kiest u voor gemak? Dan is een houtkachel misschien minder handig. Maar is het vuurbeeld het belangrijkste? Dan kunt u de houtkachel zeker niet opzij schuiven. Wat is belangrijk voor u? Van welk vuur wordt u warm? Ontdek het in onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Beneden-Leeuwen.