Bent u al een tijdje op zoek naar een gashaard, maar vindt u het moeilijk om te kiezen uit de honderden gashaarden uit ons assortiment? Laat u dan inspireren door onze top 3 gashaarden van 2019. Deze modellen waren vorig jaar het meest populair bij Harlekijn haarden en kachels.

De populairste gashaarden op een rijtje

Een uitgebreid assortiment is heel prettig, maar kan ook zorgen voor keuzestress. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Misschien heeft u wat aan onze top 3 gashaarden. Dit lijstje bestaat uit de populairste gasgestookte toestellen van dit moment. 

Top 3 populairste gashaarden:

  1. Dru Maestro 75 Eco Wave
  2. Kalfire GP85/55S
  3. Bellfires York Small

Stijlvolle inbouwhaard van Dru met intens vuur

Genieten van vuur zoals vuur bedoeld is. Dat kan met de Maestro 75 van Dru. Deze front inbouwhaard is voorzien van de Eco Wave brandertechniek. Met dit systeem van Dru wordt een ultiem vuur gecreëerd en lijkt het of u geniet van een authentiek houtvuur, maar dan met alle gemakken van een gashaard. U kunt de hoogte van de vlammen op 15 verschillende standen instellen en tegelijkertijd verbruikt de haard minder energie. Bij de Dru Maestro 75 grijpt het vuur om de blokken heen, de vlammen hebben meer volume en reiken hoger dan bij andere gashaarden. De realistische houtblokken zorgen voor een intense vuurbeleving. De Dru Maestro 75 is ook verkrijgbaar met 3-zijdig vuurzicht, dat is de Dru Maestro 75 XTU Eco Wave of heeft u liever de tunnelvariant? De tunnelhaard is ideaal te gebruiken als roomdivider.

 

Geniet van een authentiek vuur met de Kalfire GP85/55S

De Kalfire GP85/55S is een moderne 3-zijdige inbouw gashaard. Deze haard wordt strak ingebouwd zodat alle aandacht uitgaat naar het geweldige vuur. Met 1 druk op de knop komt het vuur tot leven en kan het genieten beginnen! Deze moderne gashaard is voorzien van de nieuwste technieken zodat een geweldig intens vuur wordt gecreëerd. Optioneel is de Natural Spark Generator (NSG) dat zorgt dat de vlammen realistische vonkjes afgeven. Nog iets luxer? Kies dan de Hybride functie. Hierbij wordt Led-verlichting aan het branderbed toegevoegd zodat het lijkt of het vuur echt gloeit. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Kom dan naar onze showroom!

 

Bellfires York Small met geweldig front vuurzicht

Op nummer 3 van onze top drie vindt u de Bellfires York Small 3. Deze inbouw gashaard is voorzien van een dubbele brander die zorgt voor een levendig en vol vlambeeld. Deze horizontale gashaard heeft een schitterend vuurzicht en is voorzien van de modernste technieken? Liever een grotere haard? De York is beschikbaar in verschillende maatvoeringen.  

Bellfires York Small gashaard

Is een haard op aardgas nog verstandig om te kiezen?

Is kiezen voor een haard op aardgas nog wel verstandig? Over een aantal jaren worden toch alle woningen gasloos? Deze vragen horen we met enige regelmaat van klanten. Wordt uw woning gasloos? Geen probleem! De meeste moderne gashaarden en gaskachels in ons assortiment, kunnen omgebouwd worden naar (bio)propaan. Vaak is het een kwestie van enkele inspuiters of beluchtingsplaatjes wijzigen en soms het wisselen van de brander. Onze opgeleide monteurs kunnen dat!

Ontdek ons uitgebreide assortiment in de showroom

Wilt u meer weten over onze top 3 gashaarden? Of toch liever ook nog informatie over andere gashaarden in ons assortiment? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom! U vindt hier tientallen gashaarden opgesteld. Maar ook kunt u al uw vragen stellen aan onze verkoopadviseur. Liever nog wat online lezen?