Bij Harlekijn Haarden en Kachels vindt u een zeer uitgebreid assortiment houtkachels. Heel fijn, maar die grote keuze kan het ook juist moeilijker maken. Heeft u last van keuzestress? Doe dan inspiratie op met onze top 3 populairste houtkachels van dit moment.

Top 3 houtkachels bij Harlekijn

Wilt u graag een moderne houtkachel, maar weet u niet waar uw zoektocht moet beginnen? Start uw zoektocht met het lezen van deze blog! Hierin vindt u onze top 3 houtkachels van dit moment. Wij zetten graag onze populairste houtkachels voor u op een rijtje. 

Top 3 populairste houtkachels:

  1. Dik Geurts Folke
  2. Kalfire W66/48S
  3. Contura 556 Style

Een top 3 met heel verschillende toestellen. Niet alleen kachels van 3 verschillende merken, maar zowel een inbouwhaard als twee vrijstaande houtkachels. Opvallend is dat ze alledrie voorzien zijn van een 3-zijdig vuurzicht. Dat betekent optimaal genieten van het vuur! 

Moderne vrijstaande houtkachel van Dik Geurts

De Dik Geurts Folke is een vrijstaande houtkachel met 3-zijdig vuurzicht. Dat is genieten met een grote G! De drie ruiten maken de sfeerbeleving optimaal. Onder de stookkamer is een handig vak waar u hout kunt opbergen. Heel praktisch omdat u hout meteen bij de hand heeft. 

Inbouw houthaard van Kalfire met geweldig vuur

Wilt u liever een inbouwhaard dan een vrijstaande kachel? Dan is de Kalfire W66/48S misschien wel dé perfecte haard voor u! Ook de Kalfire is een 3-zijdige houthaard, maar dan met 1 grote ruit in plaats van 3 aparte ruiten. Door het ontbreken van kaders op de hoeken en aan de onderzijde, heeft u optimaal zicht op het vlammenspel. Daarnaast is de haard ook nog eens eenvoudig in gebruik. Kalfire maakt bij deze haard gebruik van een kleppensysteem dat de luchttoevoer regelt. Ook de liftdeur maakt deze haard heel eenvoudig om in te stoken. 

Vrijstaande, ronde houtkachel van Contura 

Op nummer 3 staat de Contura 556 Style. Wéér een toestel met 3-zijdig vuurzicht! En wij snappen dat wel. Door te kiezen voor een haard of kachel met 3-zijdig vuurzicht, geniet u optimaal van vuur en heeft u vanuit meerdere hoeken zicht op de vlammen. Bent u op zoek naar een houtkachel met een zachtere vormgeving? Dan is de Contura 556 Style misschien iets voor u. Contura maakt bij deze fraaie houtkachel gebruik van ronde vormen. Deze kachel past hiermee goed in verschillende interieurstijlen. Het 3-zijdig vuur is werkelijk prachtig! De Contura 556 Style staat garant voor optimaal genieten. 

Stooktraining cadeau bij een haard

Wanneer u overgaat tot de aankoop van een houtkachel bij Van Harlekijn Haarden en Kachels, krijgt u een stooktraining cadeau. Tijdens deze stookavond leert u verantwoord stoken. Wanneer u stookt via de Zwitserse Methode, bent u verzekerd van een goed vuur zonder overlast en een optimaal vlambeeld. 

Ontdek ons veelzijdige assortiment houtkachels

Natuurlijk hebben wij nog veel meer houtkachels en houthaarden in ons assortiment. Belangrijkste aan een houtkachel is dat deze aansluit bij uw wensen. Hoe u daar het beste achter kunt komen? Door een bezoek aan onze showroom! Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseur en wij vertellen u graag de mogelijkheden. Wilt u nu al meer weten over houtkachels? Lees dan verder op onze website: