Milieuvriendelijk, kostenbesparend, comfortabel en eenvoudig in gebruik. Dat zijn de pelletkachels van Nordic Fire! Grote toestellen, kleine modellen, inbouw, Nordic Fire heeft het allemaal. Deze schitterende pelletkachels zijn nieuw in ons assortiment! 

Pelletkachel met eenvoudige bediening

Een pelletkachel biedt de gezelligheid van een houtkachel, maar de eenvoudige bediening is vergelijkbaar met een gashaard. Dit kan bij Nordic Fire via de Touch display op de kachel of op afstand met de Wifi bediening. De pelletkachels van Nordic Fire zijn werkelijk een streling voor het oog. Niet alleen de grotere toestellen mogen er zijn. Nordic Fire heeft in zijn assortiment ook kleinere pelletkachels opgenomen en zelfs inbouw pelletkachels.

Specifieke kenmerken van Nordic Fire

De pelletkachels van Nordic Fire zijn voorzien van de nieuwste technieken. Dat maakt dat Nordic Fire een aantal specifieke kenmerken heeft namelijk: 

  • Mooiste vlameffect
  • Vol-automatische reiniging
  • Quick Start System
  • Doodraaiende, stille vijzelmotor
  • Rendement van 90% en hoger
  • Kwaliteitsproduct met langere levensduur
  • Touch display
  • Wifi bediening

Mooi en uitgebreid assortiment pelletkachels

De Nordic Fire pelletkachel is verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Nordic Fire Stylo? Deze compacte kachel heeft qua uiterlijk veel weg van een authentieke houtkachel. Het grote venster zorgt voor een goed zicht op het vlammenspel. Kenmerkend aan het pelletvuur van Nordic Fire is het rustige vlambeeld. Deze pelletkachel heeft een aantrekkelijke uitstraling, welke past in zowel een modern als klassiek interieur. Dankzij de compacte hoogte is de pelletkachel ook eenvoudig in een nis of bestaande schouw te plaatsen.

 Pelletkachels met nieuwe verbrandingstechniek

De Nordic Fire Reeva 7 is een grotere pelletkachel met ronde vormen. Dankzij de naar wens in te schakelen ventilator is de pelletkachel geschikt voor zowel een kleine als grote ruimte. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster en ruime aslade ervoor dat u tot wel een maand kunt stoken. 

Nordic Fire pelletkachels in de showroom 

Zowel de Nordic Fire Syle als de Nordic Fire Reeva 7 staan brandend in de showroom van Harlekijn. Wilt u zelf het vuur van een pelletkachel ervaren? Bezoek onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Beneden-Leeuwen en ontdek het mooie en rustige vuur van de pelletkachels van Nordic Fire. U bent van harte welkom! Of lees vast: