De Passo Eco Wave is een unieke vrijstaande gaskachel van Dru. Ontdek het geweldige vuur dat gecreëerd wordt door de Dynamic Flame Burner. Laat u verleiden door de modernste technieken en het stoere uiterlijk met 180 graden vuurzicht. 

DRU denkt aan de wensen van de klant

Bij iedere haard die DRU ontwerpt, staat de klant voorop. Hoe willen klanten dat een haard anno 2019 eruit ziet en aan welke eisen moet deze voldoen? Een optimale beleving van warmte, sfeer en comfort. Met die uitgangspunten voor ogen, heeft Dru de Passo Eco Wave ontworpen. 

Dru Passo Eco Wave voorzien van de modernste technieken

De nieuwe, duurzame gashaarden van Dru bieden innovaties op het gebied van energiebesparing. Haarden en kachels gebruiken energie om warmte te maken. Hoe efficiënter de haard, des te lager het energieverbruik. De Dru Passo Eco Wave heeft energielabel A. De haard combineert uitstraling, sfeer en functie optimaal  met energiezuinigheid. Een kachel die niet alleen een aanwinst is voor uw woning, maar ook voor uw portemonnee. 

Vrijstaande gaskachel met ronde ruit

Een vrijstaande gaskachel biedt meer flexibiliteit en maakt het eenvoudiger om in de toekomst de haard eventueel door een ander toestel te vervangen. Daarnaast kan gekozen worden voor het vuurbeeld dat het beste past bij de plaats van uw keuze. Wilt u van twee of drie kanten vuur zien? Of gaat u voor een front vuur? De Passo Eco Wave geeft een uniek vuurbeeld. Het ronde raam zorgt namelijk voor 180 graden zicht op het vuur. 

Kies zelf het vlammenspel met het Eco Wave systeem

De vrijstaande gaskachel Dru Passo is voorzien van het Eco Wave systeem. Hiermee kunt u het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen, met behoud van het prachtige vlammenspel. De voordelen van de EcoWave zijn:

  • Vol en natuurlijk vuur
  • Minder warmteafgifte
  • Besparen op uw energieverbruik

Bewonder de Dru Passo Eco Wave in onze showroom

Dat klinkt allemaal heel mooi, maar eigenlijk moet u de Dru Passo Eco Wave zelf ervaren. Ontdek het unieke uiterlijk van deze vrijstaande gaskachel, de eenvoudige bediening, voel de warmte en laat u verleiden door het geweldige vuurzicht. De Dynamic Flame Burner is namelijk een omhooggeplaatste brander die zorgt voor meer volume. Wij hopen u snel te begroeten in onze sfeervolle showroom, zodat wij u trots onze nieuwe aanwinst kunnen laten zien.