Op zoek naar een pelletkachel van uitstekende kwaliteit, met een mooi vuur en liefst niet te duur? Kom dan nu naar onze showroom en profiteer van de Rika voorjaarsactie! Bij aankoop van een pelletkachel of combikachel bespaart u tot €500,- ! 

Eenvoudig genieten van een schitterend vuur

Rika houdt van een schitterend vuur, dat wordt gecreëerd door een kachel met het hoogste bediencomfort. De nieuwste technologieën worden gebruikt om het mooiste vuur te realiseren. Rika bouwt niet zomaar kachels, maar kwaliteitskachels waarmee u jaren kunt genieten van een heerlijke sfeer. 

Waarom een pelletkachel van Rika?

  • Onmiskenbare veiligheid
  • Uniek en overtuigend
  • Functioneel en emotioneel
  • Solide hardwerkkunst
  • Moderne en milieuvriendelijke productie

Rika pelletkachel brandend in onze showroom

Ook in onze 1500m2 showroom vindt u diverse Rika pelletkachels brandend opgesteld, zoals de Rika Domo en de Rika Livo. Kenmerkend aan de Rika Domo is dat deze de stilste pelletkachel is in het assortiment van Rika. Deze kachel is voorzien van de nieuwste innovaties zoals een touch display met elektronische deuropener, automatische asverwijdering en optionele Multi-air. Met de Multi-air technologie kunt u ervoor kiezen om de warmte van de pelletkachel over twee ruimtes te verdelen. Zo maakt u op een zeer effectieve manier gebruik van de vrijgekomen warmte. Dat is nog eens duurzaam!

Rika Livo met pelletreservoir aan achterzijde

Heeft u liever een pelletkachel die wat minder in het oog springt? Een model dat minder robuust oogt? Kies dan voor de Rika Livo! Doordat het pelletreservoir aan de achterzijde van de kachel is gepositioneerd, geeft dit de kachel een heel andere uitstraling. 

Design combikachel voor hout en pellets

Twijfelt u of een pelletkachel de juiste keuze is voor u? Dan kunt u altijd nog kiezen voor de Rika Paro, een design combikachel van Rika waarmee zowel hout als pellets kunnen worden gestookt. Wilt u genieten van een zeer sfeervol vlambeeld, een eigentijds houtvuur met een aangename warmte en een sfeerverhoger? Kies dan voor het stoken op hout. Wilt u eenvoudig en snel genieten van vuur? Stook dan op pellets. Met het Touch Display kunt u eenvoudig de kachel programmeren, zodat deze een aangenaam pelletvuur produceert. 

Ontdek de Rika kachels bij Harlekijn

Wilt u gebruik maken van de voorjaarsactie van Rika? Bel onze showroom of maak een afspraak voor online advies via het contactformulier en ontdek wat er allemaal mogelijk is met een Rika kachel.

 Voorwaarden voorjaarsactie Rika pelletkachels:

  • € 500,- korting inclusief BTW op de SONO, Filo en alle combikachels
  • € 300,- korting inclusief BTW op overige pelletkachels van Rika
  • Niet in combinatie met andere acties
  • Actie loopt van 15 februari tot en met 31 maart 2021