Afbeelding

Contura

De warmte van een vuur van Contura is meer dan gezelligheid, namelijk een bron van geborgenheid en verbondenheid.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Contura

Een kachel van Contura zorgt voor warmte en gezelligheid in huis. Contura maakt kachels waarbij design en gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Tot in het kleinste detail levert Contura kwaliteit. Contura staat garant voor sfeervol genieten van een schitterend vlammenspel, maar op een milieubewuste manier. De houtkachels zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid zijn het uitgangspunt.

Persoonlijke kachel van Contura

Bij Contura kunt u een basismodel als uitgangspunt nemen en deze aanpassen naar eigen smaak en wens. De kachels hebben allemaal gemeen dat ze een schitterend vuur leveren en tegelijkertijd krijgt u een grote keuzevrijheid om uiteindelijk de haard van uw dromen te realiseren. Zo kunt u kiezen voor een ventilator om de effectiviteit te verbeteren, een deur waarachter u uw aansteker, aanmaakhout en handschoenen kunt opbergen of bijvoorbeeld een afdekplaat van verschillende materialen. Maak uw kachel persoonlijk. Kies Contura.

Een greep uit het assortiment van Contura

Contura 556 Style
Bekijk dit product
Houtkachel met ronde vormen die zorgt voor een indrukwekkend vuurzicht. 
Opgesteld in showroom
Contura 850W
Bekijk dit product
Compacte houtkachel van Contura voor aan de wand.
Vergelijkbaar product in de showroom
Contura i50
Bekijk dit product
Opvallende inzethaard met prachtig 3-zijdig vuurzicht.   
Vergelijkbaar product in de showroom
Contura 850
Bekijk dit product
Compacte houtkachel van Contura met schitterend 3-zijdig vuurzicht. 
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM