Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Dik Geurts Houtkachels

Nederlands vakmanschap en een duidelijke visie op ontwikkeling en vuur, dat is Dik Geurts. De vormen en het design van de kachels zijn kenmerkend en herkenbaar voor Dik Geurts. Met een Dik Geurts houtkachel heeft u een blikvanger in uw woning en geniet u ook nog van een aangenaam houtvuur!

Dik Geurts houtkachel

Verschillende typen Dik Geurts houtkachels

Het assortiment van Dik Geurts bestaat uit verschillende soorten houtkachels: de vrijstaande houtkachel, de inzethaard, design inbouwhaarden en de CV-haard. De vrijstaande houtkachels vallen op door hun typerende design en de focus op het vuur. De Dik Geurts Vidar Triple is hier een mooi voorbeeld van.

De inzethaarden van Dik Geurts zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dat is handig wanneer u een houtkachel in een bestaande openhaard of schouw geplaatst wilt hebben. De adviseur kijkt samen met u naar de juiste oplossing voor uw situatie. De Dik Geurts Instyle Front 700 is een mooi voorbeeld van een Dik Geurts inzethaard.

Een CV houtkachel verwarmt niet alleen uw woning zelf, maar ook het water in uw woning. Een CV kachel zorgt er dus voor dat het verlies aan warmte gereduceerd wordt. Dit bespaart u veel stookkosten.

Met een designhaard van Dik Geurts haalt u echt iets bijzonders in huis. Uw houtkachel is de echte blikvanger in huis. Bekijk bijvoorbeeld de Dik Geurts Britta.

Bekijk de Dik Geurts houtkachels in de showroom

Verschillende modellen van Dik Geurts staan opgesteld in onze showroom in Beneden-Leeuwen. Bezoek onze showroom en laat u informeren op het gebied van houtkachels en Dik Geurts. Wij zien uw komst tegemoet!

Dik Geurts houtkachel Dik Geurts houtkachel