Afbeelding

Dovre

Een kachel van Dovre zorgt voor vuur met karakter! Geniet van schitterende vlammenspel en voel de heerlijke warmte van Dovre.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Dovre

Dovre gaat voor warmte en design. Deze twee eigenschappen worden gecombineerd in alle haarden en kachels van Dovre. Al meer dan 80 jaar levert Dovre dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten. De oorsprong van Dovre ligt in het hoge noorden waar mensen te maken hebben met ijzige kou. Een kachel is hierbij niet alleen een sfeervolle toevoeging, maar vooral ook bittere noodzaak. Om blijvende warmte te creëren is een goede kachel nodig. Dat is Dovre!

Dovre sensatie met Sense

De elegante afwerking en vloeiende lijnen maken van de Sense-modellen van Dove een bijzonder mooie serie. De kachel past met dit veelzijdige design in verschillende interieurstijlen. Of u nou gaat voor modern of klassiek, een Sense zal zeker niet misstaan. U kunt genieten van een sfeervolle warmte en verleidelijk vlambeeld. Dank zij het hoge rendement en lage vermogen, is deze serie ook geschikt voor kleine ruimtes en goed geïsoleerde woningen. Hoe de kachel er precies uit moet zien? Dat is aan u! Er zijn verschillende keuzemogelijkheden, zodat u de kachel creëert die het beste bij uw wensen en interieur past.

Een greep uit het assortiment van Dovre

Dovre TAI45WD
Bekijk dit product
Eigenzinnige vrijstaande kachel met breed zicht op het vuur.
Vergelijkbaar product in de showroom
Dovre Sense 200
Bekijk dit product
Compacte designkachel van Dovre met schitterend vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom
Dovre Sense 303
Bekijk dit product
Vrijstaande houtkachel met modern design. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Dovre Vintage 35
Bekijk dit product
Terug in de tijd met deze vintage houtkachel.
Opgesteld in showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM