Afbeelding

Dru

Creëer het ultieme vuur met een gashaard of houtkachel van Dru. Geniet met Dru van de nieuwste technieken en unieke designs.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Dru

Dru wil onderscheidend zijn in hun aanbod van gashaarden en houtkachels. Onder de slogan ‘Designed to be different’ brengt deze Nederlandse fabrikant een unieke serie haarden en kachels uit, die allemaal door eigen designers ontwikkeld zijn en volledig geproduceerd in Nederland. Harlekijn is Inspiration Shop van Dru en daarmee door Dru zelf geselecteerd als dé inspiratie-en belevingswinkel op het gebied van gashaarden en houtkachels. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een mooie haard van Dru.

Eco Wave van Dru

Wilt u genieten van een levendig vuur, maar met een minimale warmte? U kunt eenvoudig zelf uw vuurbeeld bepalen én tegelijkertijd de temperatuur. Dat kan dank zij de Eco Wave techniek van Dru. Hiermee kunt u zelf het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen, maar met behoud van een schitterend vlambeeld!

Voordelen Eco Wave:

  • Minder warmteafgifte
  • Levendig vuurbeeld
  • Besparen op uw energieverbruik

Een greep uit het assortiment van Dru

DRU Maestro 80/3 Eco Wave
Bekijk dit product
Schitterende 3-zijdige gashaard met Eco Wave.
Brandend in de showroom
DRU Diablo Next
Bekijk dit product
Hangend model gashaard van Dru. 
Brandend in de showroom
DRU Metro 100XT/3 Eco Wave
Bekijk dit product
Blikvanger met prachtig 3-zijdig vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom
DRU Trio
Bekijk dit product
Vrijstaande gaskachel met 3-zijdig vuurzicht. 
Brandend in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM