Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Dru haarden en kachels

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste onderdemeningen in Nederland. 'Celebrating Warmth' doet DRU met haar uiteenlopende producten. De innovatieve gashaarden, en houtkachels van DRU vindt u bij Harlekijn haarden en kachels. Kom voor meer inspiratie naar de DRU inspirationshop.

Dru Eco Wave

De duurzame ontwikkelingen van DRU: Eco Wave. De innovatieve gashaarden van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kunt u tot wel  50% besparen op uw energieverbruik met behoudt van een mooi vlambeeld!


DRU Inspirationshop

De DRU inspiration shop bij Harlekijn haarden en kachels is dé inspiratie- belevingswinkel op het gebied van gashaarden en gaskachels. U vind hier alle gas- en houthaarden van DRU brandend opgesteld. Uiteraard staan onze adviseurs voor u klaar en maken zij samen met u een 3D- ontwerp van uw droomhaard!

DRU als bron van warmte 

Een haard is nooit alleen een bron van warmte, aldus DRU. Een haard moet onderdeel zijn van de woonkamer als designobject en het moet sfeer en gezelligheid met zich meebrengen. Harlekijn haarden en kachels deelt deze mening en daarom hebben wij al jaren de haarden en kachels van  DRU in ons assortiment. Het brede programma aan prachtige haarden en kachels biedt u volop keuze, altijd passend bij uw interieur.

Dru gashaarden en houtkachels bij Harlekijn haarden en kachels

Bekijk het assortiment van DRU in onze prachtige showroom in Beneden Leeuwen. Laat u inspireren en adviseren door onze adviseurs onder het genot van een heerlijke kop koffie en ervaar zelf de warmte gecombineerd met het prachtige design van DRU.