Afbeelding

Element4

Element4 ontwerpt en creëert unieke haarden, voorzien van de meest moderne technieken en perfect passend in een eigentijds interieur.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Element4

Een haard van Element4 is anders, bijzonder, valt op, kortom: uniek! Element4 produceert eigentijdse gashaarden met stijl. Een onberispelijke uitstraling en gebruiksgemak staat voorop in alle ontwerpen, dit allemaal in combinatie met de meest moderne technieken. Zowel op technisch gebied, als op gebied van vormgeving speelt innovatie een belangrijke rol. Element4 wil anders zijn en dat uit zich in eigentijdse, eigenzinnige modellen van hoge kwaliteit.

Revolutionaire Quad burner

De nieuwe Quad burner technologie brengt maximale controle over het vlambeeld en de kamertemperatuur. De Quad burner bestaat uit 5 branders die op 4 verschillende manieren in te schakelen zijn. Zo kunt u zelf uw vuurbeeld bepalen en met alle gemakken van een gashaard genieten van de sfeer van een realistisch houtvuur. Het vermogen is optimaal regelbaar, van 2 kW op 1 brander tot maar liefst 15kW wanneer alle branders maximaal zijn ingeschakeld. Zo creëert u het perfecte vuurbeeld met precies de juiste temperatuur!

Een greep uit het assortiment van Element4

Element4 Cupido 50
Bekijk dit product

Geniet van een prachtig vuur met Element4.

Brandend in de showroom
Element4 Cupido 70
Bekijk dit product
Moderne gashaard met schitterende hoge vlammen.
Vergelijkbaar product in de showroom
Element4 Modore 75H
Bekijk dit product
Indrukwekkend vuurzicht door standaard ontspiegeld glas. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Element4 Bidore 70 MKII
Bekijk dit product
Compacte gashaard met 2-zijdig vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM