Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Faber

Het vuur van Faber schept een sfeer van intimiteit en het contact ontstaat als vanzelf. Neem tijd voor elkaar en geniet.

Faber

Gas, hout of elektrisch? De Nederlandse fabrikant Faber is van alle markten thuis. Faber heeft een grote collectie gashaarden, maar ook houthaarden en elektrische modellen die voorzien zijn van de meest moderne technieken. Faber hecht veel waarde aan een levensecht vuur en investeert dan ook veel tijd in onderzoek naar het perfecte vlammenspel. Met innovatieve uitvindingen als de Opti-myst en de Opti-Virtual voor de elektrische haard, weet Faber mensen te overtuigen dat een elektrisch vuur niet alleen gemakkelijk is, maar realistisch en heel sfeervol.

Faber Opti-Virtual

Faber investeert veel tijd in onderzoek en ontwikkeling van het ultieme vlammenspel voor zijn elektrische haarden. Met Opti-Virtual voegt Faber een extra categorie sfeerhaarden toe aan het assortiment. Opti-V is een elektrische haard, maar gaat verder door een illusie van vuur te creëren met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen. Zo kunt u genieten van een levensecht vlammenspel, maar met alle gemakken van een elektrische haard.

Een greep uit het assortiment van Faber

Faber Blokhus Gashaard
Faber Blokhus
Gas
Eigentijdse gashaard met een zeer levendig vlammenspel.
Faber Matrix 1050/650 II Gashaard
Faber Matrix 1050/650 II
Gas
Sfeervolle moderne fronthaard met de innovatieve Log Burner 2.0. 
Faber Jelling Gashaard
Faber Jelling
Gas
Robuuste, vrijstaande kachel van Faber met 3-zijdig vuurzicht.
Faber Matrix 1300/400 III Gashaard
Faber Matrix 1300/400 III
Gas
Breed vuur! Eenvoudige bediening! Optimaal genieten! Dat kan met de Faber Matrix gashaard.

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM