Afbeelding

Faber

Het vuur van Faber schept een sfeer van intimiteit en het contact ontstaat als vanzelf. Tijd nemen voor elkaar en genieten van de vlammen.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Faber

Gas, hout of elektrisch? De Nederlandse fabrikant Faber is van alle markten thuis. Faber heeft een grote collectie gashaarden, maar ook houthaarden en elektrische modellen die voorzien zijn van de meest moderne technieken. Faber hecht veel waarde aan een levensecht vuur en investeert dan ook veel tijd in onderzoek naar het perfecte vlammenspel. Met innovatieve uitvindingen als de Opti-myst en de Opti-Virtual voor de elektrische haard, weet Faber mensen te overtuigen dat een elektrisch vuur niet alleen gemakkelijk is, maar realistisch en heel sfeervol.

Faber Opti-Virtual

Faber investeert veel tijd in onderzoek en ontwikkeling van het ultieme vlammenspel voor zijn elektrische haarden. Met Opti-Virtual voegt Faber een extra categorie sfeerhaarden toe aan het assortiment. Opti-V is een elektrische haard, maar gaat verder door een illusie van vuur te creëren met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen. Zo kunt u genieten van een levensecht vlammenspel, maar met alle gemakken van een elektrische haard.

Een greep uit het assortiment van Faber

Faber Rana
Bekijk dit product
Sfeervol genieten van een realistisch vlammenspel. 
Brandend in de showroom
Faber Solution Premium
Bekijk dit product
Bijzondere haard, ideaal voor plaatsing in een hoek.  
Brandend in de showroom
Faber Jelling
Bekijk dit product
Robuuste, vrijstaande gaskachel met 3-zijdig vuurzicht.  
Opgesteld in showroom
Faber Gala
Bekijk dit product
Kaderloze haard met schitterend 3-dimensionaal vuurbeeld. 
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM