Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Faber

Faber

De Faber gashaarden staan bij Harlekijn haarden en kachels vanzelfsprekend in de showroom. Faber staat al sinds 1844 voor degelijkheid en duurzaamheid en heeft in haar assortiment een ruime keuze in zowel gashaarden, elektrische haarden als houtkachels. Een groot deel van het huidige aanbod van sfeerhaarden in de markt is gebaseerd op de innovatie van Faber. Zij zijn de uitvinder van het gesloten ook wel multivent verbrandingssysteem genoemd. Daarmee neemt Faber een zeer prominente positie in in Europa. Nieuw is de I.T.C. app, hiermee kunt u genieten van een mooi vlammenbeeld en toch tot 70% kunt besparen op uw energieverbruik!

 

Faber Faber

Faber haarden: de achtergrond

Faber maakt onderdeel uit van de Ierse Glen Dimplex Group. Wereldwijd is Glen Dimplex de grootste fabrikant van elektrische verwarming en sfeerhaarden. Naast haar hoofdvestiging in Heerenveen heeft Glen Dimplex Benelux ook vestigingen in België en Duitsland. 
 

Faber bij Harlekijn haarden en kachels 

Bij Harlekijn haarden en kachels hebben we de collectie van Faber brandend in de showroom opgesteld. In de wereld van sfeerverwarming neemt Faber een prominente plaats in met topmodellen als de Faber Jelling, de hoekhaarden uit de Faber Duet, de Faber Relaxed en elektrische sfeerhaarden. Laat u adviseren door onze experts en laat een gratis persoonlijke 3D-tekening maken met de gekozen Faber kachel in uw woonsituatie.