Bezoek onze Showroom

Faber theMOOD Corten Gashaard

Gas
Vergelijkbaar product in de showroom
TuinhaardAfstandsbedieningStaal Alle productspecificaties
Ik ben geïnteresseerd
Stoere (doorkijk)haard van Faber voor buiten. 
Robuuste buitenhaard van cortenstaal

Wilt u buiten genieten van een sfeervol vuur en zo nog langer genieten van de zomeravonden? TheMood van Faber is een robuuste buitenhaard gemaakt van weervast cortenstaal. Opvallend is het roestkleurige uiterlijk dat komt door het gebruik van weervast cortenstaal. Dit soort staal heeft een vaste roestlaag en beschermt daarmee het dieperliggende materiaal. Cortenstaal heeft een zeer lange levensduur en het onderhoud is gering. Zo kunt u nog jaren genieten van een heerlijk, sfeervol vuur in uw tuin of op uw terras. De haard is aan te passen naar uw wensen. U kunt namelijk zelf kiezen welke branderdecoratie u wilt. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze mooie buitenhaard? Breng een bezoek aan onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Beneden-Leeuwen. Wij helpen u graag verder.

Past dit toestel in mijn woning?

Onze adviseurs maken tijdens uw afspraak niet alleen een mooi ontwerp, maar weten ook welk toestel het beste bij u past. Zo maken zij van uw huis uw thuis.

Lees hier intussen alles over verantwoord verwarmen in onze blogartikelen.
Er is meer mogelijk dan u denkt.

Opties

Bij Harlekijn Haarden en Kachels denken wij met u na over de kleinste details.

De mogelijkheden zijn talrijk. Hier een kleine greep over hoe u uw kachel kunt verrijken. Ervaar het zelf in de showroom.

Interieur

Bij de dit product kunt u kiezen uit meerdere achterwanden. Zo kunt u de haard altijd aanpassen naar uw wensen.  

Bediening

Dit toestel is zowel met handbediening als met een afstandbediening te regelen. Vraag in de showroom naar de mogelijkheden.

Kader

Een eigen gezicht aan uw vuur? Deze haard is met meerdere kaders uit te voeren. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

Sfeervolle buitenhaard
Zodra de temperatuur stijgt, hebben Nederlanders de neiging om naar buiten te gaan. Toch kan de temperatuur in de avond flink dalen. Zeker wanneer u een schaduwrijke tuin hebt. Wilt u buiten blijven genieten maar wel met een aangename temperatuur? Dan is een buitenkachel misschien de juiste oplossing voor u. Harlekijn haarden en kachels heeft verschillende modellen voor buiten in het assortiment. Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom en laat u verleiden. Zo zit u er warmpjes bij, ook op frisse zomeravonden. 

Wij maken uw bezoek aan onze uitgebreide en eigentijdse showroom de moeite waard!

Van oriëntatie tot en met nazorg, wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte haard.

  Waaronder deze  

Bezoek onze showroom Maak een afspraak

Specificaties van de Faber theMOOD Corten Gashaard

 • Type toestel
 • Model
  : theMOOD
 • Merk
  : Faber
 • Verbrandingstype
  : Open verbranding
 • Bediening
  : Afstandsbediening
 • Vuurzicht
  : Doorkijk
 • Brander decoratie
  : Houtstammen
 • Glassoort
  : Standaard
 • Materiaal
  : Staal
 • Rookgasaansluiting
  : 150
 • Breedte
  : 1260 mm
 • Hoogte
  : 740 mm
 • Diepte
  : 310 mm
 • Gewicht
  : 70 kg
 • Brandstof
  : Gas

Veel gestelde vragen

Ruit gashaard schoonmaken
Na verloop van tijd kan het zijn dat de ruit van uw gashaard vies wordt. Om optimaal te genieten van uw vuur, is het belangrijk om de ruit te reinigen. Gebruik hierbij de juiste ruitenreiniger! Schoonmaakmiddelen met siliconen mag u beslist niet gebruiken.  Verder lezen.
Wat is het rendement van mijn kachel?
Bij de aanschaf van een kachel of haard, speelt het rendement een grote rol. Het rendement geeft de energieprestatie van een kachel weer. Verder lezen.
Is een open haard onverantwoord?
Een open haard geeft vrij zicht op de vlammen, er is namelijk geen ruit geplaatst. Door de open verbinding is de uitstoot van schadelijke stoffen maximaal. Verder lezen.
Kan een stookverbod worden opgelegd?
In het Bouwbesluit staat waaraan een haard of kachel, de schoorsteen, de brandveiligheid, etc. moeten voldoen. De gemeente mag geen uitzondering maken. Verder lezen.
Is een bouwvergunning nodig?
Of u wel of geen bouwvergunning nodig heeft voor uw haard of kachel, is een vraag die niet zomaar even met “ja” of “nee” te beantwoorden is. Verder lezen.
Faber theMOOD Corten
Faber theMOOD Corten
Prijs op aanvraag
Ik ben geïnteresseerd
Stoere (doorkijk)haard van Faber voor buiten.