Bezoek onze Showroom

Faber theTUBE Gashaard

Gas
Vergelijkbaar product in de showroom
Ik ben geïnteresseerd
Praktische verrijdbare gaskachel voor tuin of terras. 
Buiten genieten van vuur

De zon gaat langzaam onder en neemt de warmte met zich mee. De schermer zet in en de temperatuur daalt. Naar binnen gaan op deze mooie zomeravond? Of sfeervol genieten met deze schitterende buitenkachel van Faber? The Tube is een fraai vormgegeven gaskachel voor buitenshuis. Met The Tube kunt u met 1 druk op de knop genieten van een schitterend vlammenspel.

De haard werkt op een fles propaangas, maar ook is het mogelijk om The Tube aan te sluiten op uw vaste aardgasaansluiting. Maar net wat u handiger vindt! The Tube wordt geleverd met een luxe beschermhoes. Wanneer u de kachel niet gebruikt, kunt deze netjes opbergen en de hoes eroverheen doen. Zo kunt u de volgende keer dat u buiten wilt genieten van vuur de hoes eenvoudig weghalen en de haard weer ontsteken. Wilt u meer weten over deze schitterende buitenhaard of de andere buitenhaarden in ons assortiment? U bent van harte welkom in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Beneden-Leeuwen.

Past dit toestel in mijn woning?

Onze adviseurs maken tijdens uw afspraak niet alleen een mooi ontwerp, maar weten ook welk toestel het beste bij u past. Zo maken zij van uw huis uw thuis.

Lees hier intussen alles over verantwoord verwarmen in onze blogartikelen.
Er is meer mogelijk dan u denkt.

Sfeervolle buitenhaard
Zodra de temperatuur stijgt, hebben Nederlanders de neiging om naar buiten te gaan. Toch kan de temperatuur in de avond flink dalen. Zeker wanneer u een schaduwrijke tuin hebt. Wilt u buiten blijven genieten maar wel met een aangename temperatuur? Dan is een buitenkachel misschien de juiste oplossing voor u. Harlekijn haarden en kachels heeft verschillende modellen voor buiten in het assortiment. Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom en laat u verleiden. Zo zit u er warmpjes bij, ook op frisse zomeravonden. 

Wij maken uw bezoek aan onze uitgebreide en eigentijdse showroom de moeite waard!

Van oriëntatie tot en met nazorg, wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte haard.

  Waaronder deze  

Bezoek onze showroom Maak een afspraak

Specificaties van de Faber theTUBE Gashaard

 • Type toestel
 • Model
  : theTUBE
 • Merk
  : Faber
 • Verbrandingstype
  : Open verbranding
 • Vuurzicht
  : Doorkijk
 • Glassoort
  : Standaard
 • Gassoort
  : G25 Aardgas, G31 Propaan
 • Materiaal
  : Staal
 • Kleur (1e)
  : Zwart
 • Rookgasaansluiting
  : 175
 • Breedte
  : 520 mm
 • Hoogte
  : 1450 mm
 • Diepte
  : 520 mm
 • Gewicht
  : 35 kg
 • Brandstof
  : Gas

Veel gestelde vragen

Ruit gashaard schoonmaken
Na verloop van tijd kan het zijn dat de ruit van uw gashaard vies wordt. Om optimaal te genieten van uw vuur, is het belangrijk om de ruit te reinigen. Gebruik hierbij de juiste ruitenreiniger! Schoonmaakmiddelen met siliconen mag u beslist niet gebruiken.  Verder lezen.
Wat is het rendement van mijn kachel?
Bij de aanschaf van een kachel of haard, speelt het rendement een grote rol. Het rendement geeft de energieprestatie van een kachel weer. Verder lezen.
Kan een stookverbod worden opgelegd?
In het Bouwbesluit staat waaraan een haard of kachel, de schoorsteen, de brandveiligheid, etc. moeten voldoen. De gemeente mag geen uitzondering maken. Verder lezen.
Is een bouwvergunning nodig?
Of u wel of geen bouwvergunning nodig heeft voor uw haard of kachel, is een vraag die niet zomaar even met “ja” of “nee” te beantwoorden is. Verder lezen.
Wat betekent het CE-keurmerk?
Elke haard of kachel die in Nederland op de markt wordt gebracht, dient voorzien te zijn van het CE-keur. Dit is een verplicht keurmerk voor de minimale specificaties.  Verder lezen.
Faber theTUBE
Faber theTUBE
Prijs op aanvraag
Ik ben geïnteresseerd
Praktische verrijdbare gaskachel voor tuin of terras.