Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Materiaal
  • Prijs

Flam

Harlekijn haarden en kachels is een unieke samenwerking aangegaan met Flam, speciaal gericht op de appartementenbouw. Flam staat al meer dan 80 jaar garant voor duurzaamheid en topkwaliteit!

Flam heeft een mooi assortiment met gaskachels voor iedere situatie. Met hun tijdloze design geven ze uw interieur meteen een stijlvolle look. 

 

Flam, slimme technologie

Flam heeft de volledige productie onder één dak in St. Truiden (België). Door de expertise en het bijzonder vakmanschap van zijn medewerkers slaagt FLAM er al jaren in om hedendaagse, unieke en duurzame verwarmingsoplossingen aan te bieden. Flam heeft een eigen interne ontwikkelingsafdeling en een strenge controle van ingekochte goederen, het intern kwaliteitssysteem. 

Alle toestellen van Flam zijn gekeurd volgens de nieuwste normen. Ze staan garant voor een warme lucht convectie en hebben een regelbaar comfort.

 Het Combi-Flam systeem van Flam

Het Combi-Flam systeem is ontwikkeld om in appartementencomplexen de rookgassen van meerdere gashaarden uit de Flam Ambi reeks gecontroleerd af te zuigen naar één gemeenschappelijk concentrisch rookgaskanaal. Zie bijvoorbeeld de front haard Ambi Front 100/42.

Met het Combi Flam systeem kan er tot 12 verdiepingen uitgerust worden met een gashaard uit de Ambi reeks. Doordat de haard in onderdruk staat worden als het ware de vlammen weggezogen. De aanwezigheid van gassen in de woonkamer worden hierdoor vermeden. 


Flam gashaarden bij Harlekijn haarden en kachels

Kom naar Harlekijn haarden en kachels in Beneden-Leeuwen voor de Flam gashaarden.  In onze sfeervolle showroom laten onze adviseurs u de verschillende opstellingen zien en informeren u uiteraard graag wanneer u geinteresserd bent in het Combi-Flam systeem.