Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

De gaskachel: gemak met de benen op tafel

De gaskachel, dat betekent gemak en vuur met één druk op de knop. Gebruiksgemak met de voeten op tafel. U kunt de gaskachel in veel gevallen met een afstandsbediening of zelfs met uw iPhone of iPad bedienen. Zo geniet u snel van een aangename warmte en het vuur is bijna niet te onderscheiden van houtvuur. Daarnaast heeft u weinig omkijken naar de gaskachel, want de kachel is onderhoudsvriendelijk.

Aansluiting van een gashaard

In de meeste gevallen hoeft de gaskachel niet te worden voorzien van een ingewikkeld rookkanaal. De moderne gaskachel is veelal een zogenaamd gesloten toestel, dat wil zeggen dat de verbrandingslucht via een gesloten circuit van buitenaf wordt aangevoerd. Het toestel brandt daardoor ruimte onafhankelijk en vormt geen belasting voor het leefmilieu in de woning. Door deze onafhankelijke constructie vormen deze haarden een optimale combinatie met zogenaamde balansventilatie en/of centrale afzuigsystemen.

De mogelijkheden van gashaarden

Gashaarden vind je bij Harlekijn in verschillende vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaande gashaard als blikvanger of een strakke inbouwhaard. Verschillende gashaarden hebben mogelijkheden van bediening met een smartphone of tablet. Bekijk de gashaarden van topmerken als Kal-fire, Dru en Bellfires. En natuurlijk hebben wij nog veel meer prachtige haarden!

De gashaarden bij Harlekijn haarden en kachels

Kom naar de showroom in Beneden-Leeuwen om de mooiste gashaarden zelf te zien. Onze adviseurs staan voor u klaar en vertellen u graag alles over onze collectie gashaarden. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen!

lees meer

Waar vind ik Harlekijn haarden en kachels?

Vind locatie