Afbeelding

Global Fires

Eenvoudig genieten van een sfeervolle gashaard van Global Fires. Welke gashaard wordt de blikvanger van uw woning?

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Global Fires

Een Global Fires haard is een slimme keuze, topkwaliteit van Nederlandse makkelij. Het veelzijdige aanbod past in vrijwel ieder interieur. Zo is er altijd een model te vinden die aansluit bij uw wensen en interieurstijl. Daarnaast zijn er verschillende keuzeopties waar u uit kunt kiezen, zo is er altijd een match met uw stijl te maken. Het ondiepe ontwerp vormt de basis voor elke Global Fires haard. De installatie is eenvoudig, de prijzen aantrekkelijk en kwaliteit gegarandeerd. Dit maakt Global Fires bereikbaar voor iedereen.

Kies uw eigen stijl met Global Fires

Uniek aan een haard van Global Fires is dat deze volledig aan te passen is naar uw eigen stijl en smaak. Wilt u hout als branderdecoratie of toch liever kiezelstenen? Een stijlvolle schouw als omlijsting of een strak ingebouwde haard? Klassiek Naturel steen als interieur of liever modern Ceraglass? Door de verschillende keuzemogelijkheden, kunt u naar hartenlust combineren. Zo bent u met Global Fires verzekerd van een persoonlijke haard en kunt u genieten van een schitterend vlammenspel.

Een greep uit het assortiment van Global Fires

Global 60 Triple BF
Bekijk dit product
Van 3 zijden zicht op een schitterend vlammenspel.
Brandend in de showroom
Global 120 BF
Bekijk dit product
Moderne gashaard met schitterend breed vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom
Global 100 BF
Bekijk dit product
Moderne gashaard met geringe inbouwdiepte.
Brandend in de showroom
Global 100 Triple BF
Bekijk dit product
Schitterende gashaard met beperkte inbouwdiepte.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM