Afbeelding

JAcobus

Duurzame houtkachels met ijzersterke eigenschappen. Geniet van een mooi vuur en hoog rendement met een oer-Hollandse kachel van JAcobus.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

JAcobus

Met een houtkachel van JAcobus bent u verzekerd van een kachel met een uitstekende verbranding, een hoog rendement, een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een eenvoudige bediening. Zo kunt u op een eenvoudige manier genieten van een geweldig vuur dat op een duurzame manier gestookt wordt. Janco de Jong, bedenker en maker van de oorspronkelijke houtkachel startte eind jaren ’70 met zijn onderneming. In 1980 werd de eerste kachel ontworpen. De techniek bleef zich ontwikkelen en de kachels van deze oer-Hollandse producent ontwikkelden mee. Dat resulteert nu nog in producten van topkwaliteit.

Uniek verbrandingssysteem

JAcobus heeft een uniek verbrandingssysteem ontwikkeld zodat de verbranding vele malen effectiever is en de uitstoot van koolmonoxide en fijnstof veel lager. Het systeem is zo revolutionair dat hierop octrooi is verleend. Bijkomend voordeel voor de gebruiker is dat de ruit van de kachel perfect schoon blijft dankzij deze techniek. Zo maakt u met een JAcobus een milieubewuste keuze.

Een greep uit het assortiment van JAcobus

JAcobus 6
Bekijk dit product
Compacte houtkachel voor kleinere ruimtes. 
Opgesteld in showroom
JAcobus 9
Bekijk dit product
Sfeervol middenmodel van de JAcobus-serie.
Vergelijkbaar product in de showroom
JAcobus 12
Bekijk dit product
Krachtpatser voor verwarming van grote ruimtes. 
Vergelijkbaar product in de showroom
JAcobus 12 Doorkijk
Bekijk dit product
Tunnelkachel JAcobus met schitterend vuurzicht. 
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden enkachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM