Bezoek onze Showroom
Afbeelding

JAcobus

Duurzame houtkachels met ijzersterke eigenschappen. Geniet van een mooi vuur en hoog rendement met een oer-Hollandse kachel van JAcobus.

JAcobus

Met een houtkachel van JAcobus bent u verzekerd van een kachel met een uitstekende verbranding, een hoog rendement, een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een eenvoudige bediening. Zo kunt u op een eenvoudige manier genieten van een geweldig vuur dat op een duurzame manier gestookt wordt. Janco de Jong, bedenker en maker van de oorspronkelijke houtkachel startte eind jaren ’70 met zijn onderneming. In 1980 werd de eerste kachel ontworpen. De techniek bleef zich ontwikkelen en de kachels van deze oer-Hollandse producent ontwikkelden mee. Dat resulteert nu nog in producten van topkwaliteit.

Uniek verbrandingssysteem

JAcobus heeft een uniek verbrandingssysteem ontwikkeld zodat de verbranding vele malen effectiever is en de uitstoot van koolmonoxide en fijnstof veel lager. Het systeem is zo revolutionair dat hierop octrooi is verleend. Bijkomend voordeel voor de gebruiker is dat de ruit van de kachel perfect schoon blijft dankzij deze techniek. Zo maakt u met een JAcobus een milieubewuste keuze.

Een greep uit het assortiment van JAcobus

JAcobus 6 Houtkachel
JAcobus 6
Hout
Compacte houtkachel voor kleinere ruimtes. 
JAcobus 9 kook Houtkachel
JAcobus 9 kook
Hout
Een goede houtkachel geeft zoveel warmte dat het eigenlijk jammer is om die warmte alleen te gebruiken om uw huis te verwarmen. ...
JAcobus 9 kook Houtkachel
JAcobus 9 kook
Hout
Speciale kookkachel van JAcobus waar u heerlijke maaltijden mee kunt bereiken.

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM