Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Jolly Mec

Het Italiaanse Jolly-Mec richt zijn op de toekomst. Door in te zetten op innovaties worden de mooiste en beste kachels ontwikkeld. 

Jolly Mec

Bij het Italiaanse Jolly Mec vindt u een uitgebreid assortiment houtkachels en pelletkachels en combinatiekachels voor hout én pellets. De moderne toestellen zijn voorzien van de nieuwste technieken. Jolly Mec vindt het belangrijk om haarden en kachels te leveren die jaren mee kunnen gaan. Toestellen die niet alleen goed zijn voor vandaag en morgen, maar ook voor de verder toekomst. Vrijstaand? Of toch liever inbouw? Bij Jolly Mec is het mogelijk! In onze veelzijdige showroom vindt u diverse Jolly Mec modellen. 

Stook via de Zwitserse Methode

Ook met een houthaard van Jolly Mec kunt u het beste stoken via de Zwitserse Methode. Het principe van de Zwitserse Methode is dat u tijdens het aanmaken van uw houtkachel het meest brandbare materiaal bovenaan legt. Het voordeel van deze manier van stoken is dat vanaf het begin vrijwel volledige verbranding ontstaat. U krijgt snel en eenvoudig vuur in de kachel zonder veel schadelijke rook te veroorzaken. Wilt u meer weten over verantwoord stoken? Lees dan onze blog Zwitsers Stoken

Een greep uit het assortiment van Jolly Mec

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM