Afbeelding

Jøtul

Jøtul, al sinds 1853 uw wapen tegen de kou! Een Noors stukje vakmanschap, dat inzet op innovatie, maar met een modern design.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Jøtul

Het erfgoed van het Noorse Jøtul gaat meer dan 160 jaar terug in de tijd. Noorwegen kent zeer strenge winters. Het is voor Noren dan ook noodzaak om zich te wapenen tegen de bittere kou. Jøtul produceert krachtige kachels, die ontworpen en geproduceerd zijn om de kou te verjagen. Harlekijn biedt deze krachtpatsers aan op de Nederlandse markt, zodat ook ú kunt genieten van een Noors stukje vakmanschap met een kachel van Jøtul.

Heat Storage System

Als het in de winter langzaam kouder wordt, is het prettig om een haard te hebben die de warmte langer vasthoudt. Ook als het vuur al uit is. Jøtul heeft het Heat Storage Systeem ontwikkeld om de warmte langer op te slaan en langzaam af te stoten. Zodra de kamer een aangename temperatuur heeft bereikt, kunt u de klep sluiten om de warmte op te slaan in het warmtemagazijn met warmhoudstenen. Zo kunt u nog uren genieten van een aangename warmte, zonder vuur. Weer een milieubewuste innovatie van Jøtul.

Een greep uit het assortiment van Jøtul

Jøtul F 400 CB
Bekijk dit product
Klassieke kachel van Jotul met schitterend vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom
Jøtul F 165
Bekijk dit product
Van 3 kanten genieten van een schitterend vlammenspel met de Jotul F165.
Vergelijkbaar product in de showroom
Jøtul F 163
Bekijk dit product
Moderne houthaard ideaal voor plaatsing in een hoek. 
Brandend in de showroom
Jøtul F 100 CB
Bekijk dit product
Compacte houtkachel met karakter.
Opgesteld in showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM