Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Jotul haarden

Jotul Jotul heeft een grote collectie duurzame gietijzeren kachels, inbouwkachels en haarden. De kachels zijn gebaseerd op de Noorse traditie in dit ambacht, daardoor hebben de kachels een hoge kwaliteit en wordt er constant gebruik gemaakt van een goed ontwerp. In de showroom van Harlekijn haarden en kachels staan de kachels brandend opgesteld, kom een kijkje nemen!

Jotul Jotul


Jotul

Jotul produceert en verkoopt sinds 1853 traditionele en tijdloze gietijzeren kachels en haarden met de focus op kwaliteit, tijdloos design, consumentvriendelijke voordelen en het hoogste niveau qua veiligheid. De natuur, cultuur en ambachten van Noorwegen zitten in het DNA van Jotul. Daarbij heeft Jotul een schat aan kennis en ervaring, die van generatie op generatie doorgegeven wordt. Daarmee kunnen zij degelijke producten voor dagelijks gebruik een vleugje schoonheid en esthetiek meegeven.

De tijdloze producten van Jotul slaan een brug tussen heden en verleden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Puur Noors vakmanschap gaat bij Jotul samen met functioneel design, zij geloven namelijk dat vorm in dienst moet staan van functie. De  onderdelen van de Jotul kachels zijn zeer duurzaam en tegelijkertijd gemakkelijk te vervangen. Ze blijven ook na vele jaren gebruik perfect in vorm.

Jotul bij Harlekijn haarden en kachels

Bij Harlekijn haarden en kachels hebben we de collectie van Jotul brandend in de showroom opgesteld. Onze adviseurs helpen u graag met uw ideeën en wensen, zij maken zelfs een gratis 3D-tekening op maat!