Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren

Bellfires gashaarden

De gashaarden van Bellfires zijn stijlvol en tot in detail afgewerkt, passend bij uw woonstijl. Daarnaast zijn de gashaarden gemakkelijk in gebruik door de bijgeleverde afstandsbediening. Bij Harlekijn haarden en kachels vindt u de verschillende Bellfires gashaarden brandend opgesteld.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
   
  Interieurideeën
  Doe inspiratie op bij Harlekijn
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bellfires innoveert

Bellfires heeft sinds kort gashaarden met een unieke dubbele brander. Zodra het koud is in huis kunt u ervoor kiezen beide branders aan te zetten. Op minder koude dagen kunt u het vermogen van de gashaard verlagen tot maar liefst 40% door slechts één brander te gebruiken. In het onderstaande filmpje wordt door middel van een cartoon animatie uitgelegd hoe de dubbele brander precies werkt.

Bellfires: 'Keep your fire on demand'

'Keep your fire on demand', dat is waar Bellfires voor staat. De gashaarden worden sinds 1928 geproduceerd en veiligheid en design zijn uiterst belangrijk voor Bellfires. Veiligheid wordt integraal gewaarborgd in het ontwikkelproces wat heeft geleid tot diverse patenten.

De gashaarden van Bellfires in diverse stijlen

Bellfires heeft een veelzijdig aanbod van gashaarden van hoge kwaliteit. De Horizon serie kenmerkt zich door brede, horizontale gashaarden. Ze hebben prachtig zicht op het vuur en ze zijn een ware eyecatcher in uw interieur. De Corner serie bestaat uit gashaarden met een hoek in de glasruit. Deze is naar wens links of rechts te plaatsen. Met een hoekhaard heeft u een extra groot vuurzicht en extra sfeerbeleving!

Bellfires bij Harlekijn haarden en kachels

Bij Harlekijn haarden en kachels hebben we een groot aantal van de Bellfires gashaarden brandend in onze showroom opgesteld staan. Laat u in onze showroom inspireren en adviseren door onze adviseurs.

 •  
  1500 m² showroom in Beneden-Leeuwen
 •  
  100 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Expertise en advies van de beste vakmensen
 •  
  Gecertificeerd, DE-erkende kachelspecialist
 • Het grootste assortiment
 • De mooiste oplossingen
 • Het juiste advies
 • Een schone toekomst