Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische haarden

Wilt u genieten van de warmte in huis zonder een schoorsteen of rookkanaal te monteren? Dan is de elektrische haard of kachel iets voor u. De elektrische haard brandt levensecht en de plaatsing is erg makkelijk, het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Door middel van lampen en spiegels wordt een realistisch vuurbeeld gegeven. Soms wordt er zelfs stoom gebruikt, waardoor de vuurbeleving optimaal is.

Elektrische haarden in alle stijlen

Harlekijn haarden en kachels heeft voldoende keuze als u gaat voor een elektrische haard. De elektrische haard is ook in te bouwen in een schouw naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos doordat je, zoals gezegd, niet beperkt wordt door een afvoer. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld appartementen. Elektrische haarden vindt u in alle stijlen, zoals vrijstaand of strak ingebouwd.

Elektrische haarden bij Harlekijn haarden en kachels

Wilt u meer weten over de elektrische haard kom dan naar de showroom in Beneden-Leeuwen! Onze adviseurs staan daar dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Harlekijn haarden en kachels.

1500m2 showroom in Beneden-Leeuwen
Avies op maat
150+ haarden en kachels