Bezoek onze Showroom

DRU Gashaarden

DRU heeft een jarenlange geschiedenis als het gaat om gashaarden en houtkachels Naast warmte en kwaliteit speelt ook design een grote rol in de haarden van DRU. Het design moet een waardevolle toevoeging zijn aan het interieur maar ook een bron van warmte. Bekijk hieronder de gehele collectie van de DRU gashaarden.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dru Eco-Wave

DRU heeft een aantal jaren geleden de Eco-Wave geïntroduceerd. De innovatieve gashaarden van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem, waarmee u tot 50% bespaart op uw energieverbruik!

DRU Inspirationshop

De DRU inspiration shop bij Harlekijn haarden en kachels is dé inspiratie- belevingswinkel op het gebied van gashaarden en gaskachels. Hier vindt u de gashaarden van DRU brandend opgesteld. Onze adviseurs staan klaar om u te informeren en maken samen met u een 3D-ontwerp van uw droomhaard!

DRU bij Harlekijn haarden en kachels in Beneden Leeuwen

Een haard is nooit alleen een bron van warmte, aldus DRU. Een haard moet onderdeel zijn van de woonkamer als designobject en het moet sfeer en gezelligheid met zich meebrengen. Harlekijn haarden en kachels deelt deze mening en daarom hebben wij al jaren DRU in ons assortiment. In onze sfeervolle showroom kunt u de verschillende haarden van DRU komen bewonderen. Onze adviseurs laten ze u graag zien!