Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Kalfire houtkachels

Harlekijn haarden en kachels is een erkend dealer van de gashaarden en houtkachels van Kalfire. De houthaarden van Kalfire onderscheiden zich van andere merken door de krachtige uitstraling en het mooi afgewerkte design. De Heat Pure houtkachels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, grootte en afwerking. 

De kwaliteit en ervaring van Kalfire

Met ruim 35 jaar ervaring heeft het Nederlandse familiebedrijf Kalfire zich inmiddels bewezen als één van de meest hoogwaardige kachelfabrikanten. Kwaliteit en design voeren altijd de boventoon binnen het assortiment. Alle kachels van Kalfire zijn CE gekeurd en voldoen aan de meest recente milieueisen. Door tal van innovaties en verbeteringen zorgt Kalfire voor jarenlang plezier van een heerlijk houtvuur.

Alles is mogelijk met een Kalfire houtkachel

De Kalfire houtkachels onderscheiden zich op meerdere vlakken van andere producten. De kachels van de ‘Heat Pure’-lijn zijn stuk voor stuk kwalitatieve houtkachels. Maar dat is nog niet alles! Kalfire biedt namelijk verschillende mogelijkheden om van de Kalfire haard úw droomhaard te maken! Wat dacht u van de driezijdige liftdeurhaard Kalfire Heat Pure 66 of juist de grote fronthaard Heat Pure 120?

Kalfire biedt verschillende opties als het gaat om achterwanden en afwerkingen. Bijvoorbeeld een achterwand van steenmotief of van keramisch glas. De haarden van Kalfire zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en daardoor aanpasbaar aan uw woning. U kunt – samen met onze adviseur – de beste plek bepalen voor uw eigen Kalfire houtkachel!

Voor uw Kalfire houtkachel komt u naar Harlekijn!

In onze showroom in Beneden-Leeuwen vindt u een gedeelte van het houtkachel assortiment van Kalfire. Tijdens uw bezoek legt de adviseur u alles uit rondom de Kalfire houtkachel en ervaart u de sfeer van deze prachtige houtkachels! Samen met u gaan we op zoek naar dé perfecte houthaard en zorgen wij dat u binnenkort geniet van een knetterend houtvuur in uw huis!