De haarden van Kalfire bij Harlekijn haarden en kachels

  1. 150+ haarden en kachels
  2. 100 kachels brandend
  3. 1500 m2 showroom
  4. Uitstekend advies 

Kalfire haarden bij Harlekijn haarden en kachels

Bij Harlekijn haarden en kachels hebben we een groot deel van de collectie van Kalfire brandend opgesteld. Zowel de hout- als gaskachels zorgen voor een heerlijke sfeerbeleving in onze showroom. Wij maakten de keuze voor Kalfire niet voor niets! Het merk past met haar hoogwaardige producten uitstekend in het kwalitatieve assortiment van Harlekijn. Kalfire streeft naar perfectie. Perfectie in design, techniek en prestaties en dat zij dat ook waarmaken laten wij u graag zien in onze 1500m2 showroom in Beneden-Leeuwen.

Kalfire, een innovatief merk

De hout- en gashaarden van Kalfire zijn voorzien van innovatieve verbrandingstechnieken. Ze zijn uiterst milieuvriendelijk, duurzaam en zuinig! Kalfire introduceert regelmatig nieuwe technieken. Zoals bijvoorbeelde de prestige brander. Daarmee komen de vlammen rechtstreeks uit de keramische houtstammen waardoor een mooi hoog vlambeeld ontstaat. Dit komt doordat deze brander is geïntegreerd tot bovenin de keramische houtstammen die in de haard worden opgestapeld. 

Met de Natural Spark Generator (NSG) worden in de haard vonken gecreëerd om een perfecte indruk van authentiek vuur te wekken. De Natural Spark Generator zorgt ervoor dat er vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden.  


De geschiedenis van Kalfire
Kalfire is een Nederlandse producent en is in 1981  opgericht in Limburg in Belfeld door de familie van Melick. Ondanks de enorme groei die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt is het nog steeds een hecht familiebedrijf en dat vertaalt
zich in de enorme betrokkenheid bij klanten, producten en dealers. 

Kalfire komt regelmatig met spraakmakende innovaties, zowel op estetisch als op design gebied. Dat is ook één van de redenen waarom Harlekijn haarden en kachels dit merk zo graag voert.

Bezoek de inspiratieruimte van Kalfire in onze showroom!

Kom langs in onze 1500m2 showroom en laat u inspireren. Voor de haarden van Kalfire hebben wij een afzonderlijke belevingsruimte ingericht. Onze adviseurs staan klaar om u passend advies te geven en helpen u graag verder.