Afbeelding

Kalfire

Een haard van Kalfire kent ongelimiteerde mogelijkheden. Een persoonlijk product, waarbij perfectie in design, techniek en prestaties het uitgangspunt zijn.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Kalfire

Een haard van Kalfire is het resultaat van streven naar perfectie. Perfectie in design, techniek en prestaties, maar wel met behoud van uw persoonlijke voorkeuren. Aan de hand van het gekozen basismodel, kunt u zelf de haard van uw dromen creëren. De gashaarden hebben veel te bieden; levensechte vlammen, strak design, gebruiksgemak en een hoog rendement. Een gashaard van Kalfire is een verrijking van uw interieur en altijd de perfecte vertaling van uw persoonlijke smaak. Niet voor niets staat dit Nederlandse familiebedrijf al meer dan 35 jaar aan de top van de Nederlandse haarden en kachels.

Natural Spark Generator

Kalfire voegt met de Natural Spark Generator (NSG) een geheel nieuwe dimensie toe aan de sfeerbeleving van een gashaard. Niet een slap aftreksel van een houtvuur, maar een realistisch vlambeeld dat niet onderdoet aan de beleving van een echt vuur. De NSG is beschikbaar voor alle haarden met een prestigebrander. In de haard worden vonken gecreëerd dat resulteert in een authentiek vuurbeeld. De NSG zorgt ervoor dat vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Dit zorgt voor een schitterend natuurgetrouw vlammenspel.

Voordelen:

  • Realistisch vuurbeeld
  • Vlammen met vonkjes
  • Natuurgetrouw vlammenspel

Een greep uit het assortiment van Kalfire

Kalfire GP85/55S
Bekijk dit product
Geniet van een authentiek vuur met deze luxe 3-zijdige gashaard van Kalfire.
Vergelijkbaar product in de showroom
Kalfire G120/41F
Bekijk dit product
Moderne brede inbouw gashaard voorzien van de modernste technieken. 
Brandend in de showroom
Kalfire W66/48S
Bekijk dit product
Van 3 kanten genieten van een sfeervol authentiek vuur.
Brandend in de showroom
Kalfire GP75/59F
Bekijk dit product
Moderne fronthaard voorzien van de modernste technieken. 
Brandend in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM