Advies op maat

Advies op maat bij Harlekijn

Op 3 maart mogen de deuren weer op afspraak open. Ter voorbereiding op uw afspraak in de showroom maken we op een creatieve manier de eerste inventarisatie vast met u mogelijk! Wij bieden daarvoor online advies.

 

Lees meer

Afbeelding

Kalfire gashaarden en houthaarden

Een haard van Kalfire kent ongelimiteerde mogelijkheden. Een persoonlijk product, waarbij perfectie in design, techniek en prestaties het uitgangspunt zijn.

Kalfire haarden

Kalfire haarden zijn het resultaat van streven naar perfectie. Perfectie in design, techniek en prestaties, maar wel met behoud van uw persoonlijke voorkeuren. Aan de hand van het gekozen basismodel, kunt u zelf de haard van uw dromen creëren. De gashaarden hebben veel te bieden; levensechte vlammen, strak design, gebruiksgemak en een hoog rendement. De Kalfire gashaarden zijn een verrijking voor uw interieur en altijd de perfecte vertaling van uw persoonlijke smaak. Niet voor niets staat dit Nederlandse familiebedrijf al meer dan 35 jaar aan de top van de Nederlandse haarden en kachels.

Natural Spark Generator

Kalfire voegt met de Natural Spark Generator (NSG) een geheel nieuwe dimensie toe aan de sfeerbeleving van een gashaard. Niet een slap aftreksel van een houtvuur, maar een realistisch vlambeeld dat niet onderdoet aan de beleving van een echt vuur. De NSG is beschikbaar voor alle haarden met een prestigebrander. In de haard worden vonken gecreëerd dat resulteert in een authentiek vuurbeeld. De NSG zorgt ervoor dat vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Dit zorgt voor een schitterend natuurgetrouw vlammenspel.

Een gashaard van Kalfire kent veel voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Realistisch vuurbeeld
  • Vlammen met vonkjes
  • Natuurgetrouw vlammenspel

Heerlijk authentiek vuur met
de Kalfire GP85 55S gashaard

Als u op zoek bent naar een moderne gashaard waarbij u het vlammenspel van meerdere kanten kunt bekijken, dan is de GP85/55S een perfecte keuze voor u! Met deze gashaarden ziet u een intens vuur dat ook nog eens makkelijk te bedienen is. Met de Natural Spark Generator (NSG) geeft de haard realistische vonkjes af. Wilt u het nog realistischer? Dan kan er met de Hybride functie Led-verlichting worden toegevoegd, waardoor lijkt of het vuur echt gloeit. 

Een greep uit het assortiment van Kalfire

Bekijk alle Kalfire gashaarden in onze showroom!

Om er zeker van te zijn dat u de perfecte gashaard kiest, moet u de haarden in onze showroom eigenlijk komen bekijken. Een gashaard moet u zien, het vlambeeld ervaren en de warmte van het vuur voelen zodat u zeker weet dat dit de gashaard van uw dromen is. Als u daarna nog twijfelt, staan onze specialisten klaar in de showroom om u te helpen bij uw keuze. Deze experts kunnen u voorzien van alle benodigde informatie en zullen al uw vragen beantwoorden. Samen komt u tot de perfecte haard, die aan al uw wensen voldoet. 

SHOWROOM