Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Bellfires gashaarden

Keep your fire on demand met een sfeervolle gashaard van Bellfires. Dat betekent genieten van vuur hoe en wanneer u dat wilt.

Bellfires gashaarden

De Nederlandse fabrikant Bellfires gaat voor gemak, sfeer en comfort. Dat betekent met één druk op de knop genieten van een sfeervol vlammenspel. Deze marktleider in gashaarden ontwikkelt en produceert Bellfires gashaarden sinds 1928. Daarmee heeft Bellfires veel ervaring opgedaan op het gebied van gashaarden. Belangrijk voor Bellfires is om te blijven innoveren en nieuwe technieken op de markt te brengen. De focus ligt hierbij op veiligheid en design. Ook introduceert Bellfires de gas-ombouwgarantie. Dat betekent dat de fabrikant binnen 5 jaar na aanschaf van de haard, garandeert dat uw toestel kan worden omgebouwd naar een haard op propaangas. Het vuur is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. Dat is genieten van een schitterend vlammenspel in uw eigen droomhaard.

Schitterend vlammenspel met de Bellfires gashaard

Bellfires introduceert in haar nieuwste gashaarden de Premium Fire brander. Met deze brander wordt een vuur gecreëerd dat net zo mooi brandt als een echt houtvuur. Het vuur lijkt uit de stammen te komen doordat de drie branders in de houtstammen zelf zijn verwerkt. Dat betekent genieten van een schitterend vlammenspel, maar met de gemakken van een Bellfires gashaard.

De voordelen van Premium Fire:

  • Drie branders in de stammen verwerkt
  • Vuurbeleving krijgt een extra dimensie
  • Sfeerverlichting zorgt voor gloei-effect
  • Driedimensionaal vuurbeeld
  • Lichtsterkte is regelbaar

Een greep uit het assortiment van Bellfires haarden

Bellfires View Bell Topsham Gashaard
Bellfires View Bell Topsham
Gas
Stijvolle gashaard. Bellfires View Bell Topsham met 3-zijdig zicht op de vlammen.
Bellfires Corner Bell Topsham Gashaard
Bellfires Corner Bell Topsham
Gas
Perfect vuurzicht door de hoge ruit van de Bellfires Corner Bell Medium 3.

Bekijk alle Bellfires gashaarden in onze showroom! 

U bent van harte welkom in onze showroom in Beneden-Leeuwen, waar u zelf de warmte kunt voelen en de sfeer kan ervaren van Bellfires gashaarden. In onze showroom vindt u tevens de laatste modellen van Bellfires. Deze modellen zijn allemaal voorzien van de nieuwste technieken. Wilt u graag meer informatie over de Bellfires gashaarden? Onze specialisten helpen u graag verder in de zoektocht naar uw droomhaard.

Showroom