Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Fair Fires

Efficiënt, stijlvol en betrouwbaar. Dat zijn de elektrische haarden van Fair Fires. Geniet optimaal van sfeer en een heerlijke bijverwarming!

Fair Fires

Met een moderne, elektrische haard van Fair Fires kunt u genieten van een gezellige sfeer en aangename bijverwarming. Door gebruik te maken van award winnende LED technologie in combinatie met echte, bewerkte houtblokken, wordt een zeer sfeervol geheel gecreëerd. Met de afstandsbediening regelt u eenvoudig het vuur. En wat het grote voordeel is van een elektrische haard? Dat is toch wel dat deze vrijwel overal geplaatst kan worden. Slaapkamer, keuken of toch de woonkamer? Wanneer u op zoek bent naar sfeer, is een elektrische haard van Fair Fires dé uitkomst. Geen rookkanaal nodig. Geen afvoer nodig. Enkel een stopcontact en het genieten kan beginnen. 

Afbeelding
Afbeelding

Eenvoudige bediening

Met 1 druk op de knop onstaat een uniek vlammenspel. Een elektrische haard van Fair Fires is heel eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Maar ook kunt u een app downloaden om uw haard te bedienen met smartphone of tablet. U regelt zelf de vlamsnelheid en de warmte. Wist u al dat de haarde van Fair Fires een warmte tot 2 kW afstoten? Dat is niet voldoende als hoofdverwarming, maar wel heerlijk als bijverwarming. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om te genieten met een schitterende, moderne haard van Fair Fires. 

Een greep uit het assortiment van Fair Fires

Fair Fires Tru Vizion Solution 750 Elektrische haard
Fair Fires Tru Vizion Solution 750
Elektrisch
Front, hoek of toch liever een 3-zijdige elektrische haard? Kies wat het beste bij u past met de Fair Fires Tru Vizion Solution ...
Fair Fires Tru Vizion Solution 1250 Elektrische haard
Fair Fires Tru Vizion Solution 1250
Elektrisch
Schitterende elektrische haard van Tru Vizion met levensechte houtblokken en een uniek vlambeeld.
Fair Fires Tru Vizion Pano 700 Elektrische haard
Fair Fires Tru Vizion Pano 700
Elektrisch
Op zoek naar sfeer in een gasloze woning? Kies voor een elektrische haard van Fair Fires.
Fair Fires Tru Vizion Pano 1500 Elektrische haard
Fair Fires Tru Vizion Pano 1500
Elektrisch
Brede elektrische haard van Fair Fires met schitterend vuurzicht.

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM