Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Global Fires

Eenvoudig genieten van een sfeervolle gashaard van Global Fires. Welke gashaard wordt de blikvanger van uw woning?

Global Fires

Een Global Fires haard is een slimme keuze, topkwaliteit van Nederlandse makkelij. Het veelzijdige aanbod past in vrijwel ieder interieur. Zo is er altijd een model te vinden die aansluit bij uw wensen en interieurstijl. Daarnaast zijn er verschillende keuzeopties waar u uit kunt kiezen, zo is er altijd een match met uw stijl te maken. Het ondiepe ontwerp vormt de basis voor elke Global Fires haard. De installatie is eenvoudig, de prijzen aantrekkelijk en kwaliteit gegarandeerd. Dit maakt Global Fires bereikbaar voor iedereen.

Kies uw eigen stijl met Global Fires

Uniek aan een haard van Global Fires is dat deze volledig aan te passen is naar uw eigen stijl en smaak. Wilt u hout als branderdecoratie of toch liever kiezelstenen? Een stijlvolle schouw als omlijsting of een strak ingebouwde haard? Klassiek Naturel steen als interieur of liever modern Ceraglass? Door de verschillende keuzemogelijkheden, kunt u naar hartenlust combineren. Zo bent u met Global Fires verzekerd van een persoonlijke haard en kunt u genieten van een schitterend vlammenspel.

Een greep uit het assortiment van Global Fires

Global 60 Triple BF Gashaard
Global 60 Triple BF
Gas
Van 3 zijden zicht op een schitterend vlammenspel.
Global 120 BF Gashaard
Global 120 BF
Gas
Moderne gashaard met schitterend breed vuurzicht.
Global 100 BF Gashaard
Global 100 BF
Gas
Moderne gashaard met geringe inbouwdiepte.
Global 100 Triple BF Gashaard
Global 100 Triple BF
Gas
Schitterende gashaard met beperkte inbouwdiepte.

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM