Bezoek onze Showroom

Meubelen

Stijlvol rond de haard

Het is belangrijk om goed meubilair te hebben. U brengt namelijk heel wat uurtjes door op uw bankstel, fauteuil en eetkamerstoelen. Wilt u er comfortabel bijzitten? Kies dan voor meubilair van Harlekijn.

Bezoek 1500m2 sfeerbeleving

Met Harlekijn zit u goed

Na een lange dag werken, thuiskomen en dan met de benen omhoog ontspannen op uw hoekbank, terwijl u geniet van het vlammenspel van de open haard. Of eerst aan de keukentafel het nieuws van de dag doornemen onder het genot van een dampende mok thee? Of toch maar relaxed in de fauteuil uw favoriete televisieprogramma kijken? Met de meubels van Harlekijn, gaat u voor kwaliteit. U kunt precies de meubelen kiezen die het beste bij uw smaak en interieur passen. Met de meubelen van Harlekijn zit u altijd goed.

Naar de showroom

Meubilair op maat

Binnen onze collectie is vrijwel alles mogelijk. In onze showroom laten wij u sfeervolle opstellingen zien van diverse mogelijkheden. Wanneer u het gesprek met onze adviseur aangaat, ontdekt u echter dat er veel meer kan. Wij werken namelijk samen met vakkundige meubelmakers, die unieke meubelstukken maken. Maak daarom uw wensen kenbaar en creëer samen dat ene perfecte meubelstuk, of het bankstel waar u al zo lang naar zoekt, maar nergens kunt vinden. Harlekijn heeft het.

Naar de showroom

Veelzijdig assortiment in onze showroom

Harlekijn heeft een groot assortiment zit-en eetkamer meubilair. Breng een bezoek aan onze sfeervolle en eigentijdse showroom in Beneden-Leeuwen en ervaar zelf de comfort en luxe van onze meubelen. Laat u verrassen door onze veelzijdige collectie waarbinnen vrijwel alles mogelijk is. Ontwerp, maatvoering, materiaal-en stofkeuze zijn vrijwel onbeperkt aan te passen. Uw persoonlijke wensen en smaak vormen het kompas om samen tot een passende keuze te komen.

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze