Stel uw moodboard samen in de stijl die bij u past!

We hebben een handige applicatie waarmee u in een handomdraai een eigen moodboard maakt. Wij hebben foto's geselecteerd van interieurobjecten in verschillende stijlen. Vanzelfsprekend kunt u uw eigen foto's uploaden. Met het moodboard bieden wij u de mogelijkheid om passende kleuren en producten te vinden die binnen uw smaak passen. Met het grote aantal haarden en kachels kiest u precies de haard die bij u past!

Wij hebben de volgende stijlen voor gedefinieerd, maar u bent vrij om een geheel eigen moodboard te ontwerpen. 

Stijlvol & Klassiek

Een Stijlvol & Klassiek interieur kenmerkt zich door klassieke, weelderige details en de diverse stoffen geven u een rijk gevoel. De rustige, warme kleurtinten zorgen voor een mooi contrast. 

Een mooi kleurbeeld, afgemaakt met elegante en authentieke vormen en producten zorgen voor een prachtige klassieke stijl. Gebruik rijke stoffen asl zijde, fluweel en linnen en combineer dit met stevig (donker) hout!

Klik hier om een moodboard te maken in de Stijlvol & Klassiek stijl!

 

Comfort & Relax

Een interieur met een haard waar het gemak en comfort vanaf straalt, vatten wij samen onder de stijl Comfort en Relax. Eigentijds en comfortabel, in het teken van gemak, met vele hulpmiddelen en instelmogelijkheden.

U kunt uw haard in elk gewenst design krijgen: klassiek, modern of rustiek, bij Comfort en Relax passen eigenlijk diverse stijlen bij elkaar. Uw gemak staat tenslotte voorop.

Klik hier om een moodboard te maken in de Comfort & Relax stijl!

Modern & Design

In de woonstijl Modern & Design vindt u materialen als leer, hout, hoogglans lak, en RVS. Die materialen mogen dus op een gedurfde wijze ook terugkomen in de haard of kachel van uw keuze.

Neem naast de haard plaats op de organisch vormgegeven fauteuil en ruik en voel de kwaliteit van het leer. Combineer harde kleuren met rustige grijstinten voor een prachtig totaalbeeld.

De kunst van het weglaten van overbodige woonaccessoires is kenmerkend voor de woonstijl Modern & Design!

Klik hier om een moodboard te maken in de Modern & Design stijl!

Stoer & Lifestyle

In deze woonstijl vindt u kleuren die qua tinten dicht bij elkaar liggen, de variatie zit ‘m juist in de materialen! Zoals de robuuste houten eettafel met het stoere metalen onderstel in combinatie met de suède eetkamerstoelen. Of de betonnen wand! Door de basis rustig te houden kunt u volop variëren met diverse materialen én accessoires, waardoor er spannende contrasten ontstaan. 

Kleuren: 
Een neutrale basis met witten, bruinen of warme grijzen. Heftige kleuren zijn niet nodig bij een spannend materiaalgebruik. Kleuren welke wél worden toegepast zijn subtiel aanwezig (niet te fel).

Klik hier om een moodboard te maken in de Stoer & Lifestyle stijl!

Landelijk & Romantisch

Een druk leven vraagt om een rustige en sfeervolle basis. Plof neer op de royale hoekbank, terwijl de haard gezellig knettert op de achtergrond en de geur van hout u tegemoet komt.  De vrouwelijke details zoals het glanzende satijn, de sierlijke accessoires en de aaibare materialen geven de woonstijl een romantische twist. 

Kleuren: 
Ton-sur-ton, een beperkt palet van kleuren dat dicht bij elkaar ligt. Zoals poederachtige tinten, vergrijsde kleuren, pastellen en naturellen.

Vormen: 
Vriendelijk en sierlijk, oftewel vrouwelijk. Elegant met een klassieke twist. Poëtische nostalgie!

Maak een moodboard in de Landelijk & Romantisch stijl!

Uw eigen moodboard

Uw eigen stijl, uw eigen leefomgeving creert u zonder enige invloed van buitenaf. Combineer alle stijlen door gebruik te maken van de foto's uit de diverse stijlen, of upload uw eigen foto's en stel zo uw eigen moodboard samen.

Want daar is tenslotte een moodboard voor bedoeld toch? Het gaat om uw woning, uw haardopstelling, uw thuis.

En heeft u daar hulp bij nodig waar het gaat om haarden of kachels? Welkom bij Harlekijn haarden en kachels in Beneden-Leeuwen.

Maak hier uw eigen moodboard